Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sledovanie zapasov v hokeji na nete - SR reprezantacia tento rok nic moc

Recommended Posts

Odesláno

Neviet niekto kde sa daju sledovat zapasy MS v hokeji dakde na nete?

Ide o to ze som vo Viedni a tu mi bohuzial ani vysielanie STV na nete nepojde (je to dovolene len pre SK IP).

Tak by ma zaujimalo ako by sa to dalo dosiahnut kde pripadne ako sledovat dnesny zapas Slovensko - Kanada.

Dik za vsetky rady

[upravil dne 28.4.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

:xvul

Myslím, že tento zápas môžeš kľudne preskočiť a ušetriť kopu nervov.

no ti nasi hokejovi chlapci nestoja uz za nic!!!! :bacha

Odesláno

No to je sice pravda....

Ale ja nie som zrovna ten fanusik ktory to preziva uplne az do nervov, skor si to rad pozriem, aj ked teda je zrejme ako to dopadne :aut

Odesláno
Původně zaslal: Kajo

Původně zaslal: AnotherOne

:xvul

Myslím, že tento zápas môžeš kľudne preskočiť a ušetriť kopu nervov.

no ti nasi hokejovi chlapci nestoja uz za nic!!!! :bacha

Tohtorocna reprezentacia, nestoji za nic ...

Uz len porovnanie ako sme hrali s madarmi - horko tazko 4 : 3 a kanada im dala 9:0 ... Uz to hovori za vsetko

Odesláno

Uz len porovnanie ako sme hrali s madarmi - horko tazko 4 : 3 a kanada im dala 9:0 ... Uz to hovori za vsetko

tak tak... BIEDA!:blicismajlik

[upravil dne 28/4/09 Kajo]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Som radsej zmenil nazov prispevku nech tu nie su :xvul:D

tak sry za OT, inak jeden sposob ma aj napadol ale je trochu zlozity! neviem presne ako sa to vola, ale vzdialene sa pripojit na iny komp! Ten kto s tym robi, vie o com hovorim...ze ty sa pripojis na iny komp(SR), a vidis co je u neho na monitory(a mozes to aj ovladat), cize tam si pustis zo SR IP z netu hokej!

Odesláno

Kajo to co pises neni problem ale problem je s prenosem zvuku a navic nikdy to nebudes mit uplne plynuly aby se na to dalo koukat...

Ja to do prace resim tak ze mam doma PC s verejnou IP adresou kde mam TV kartu a pomoci Windows Media Encoder si to vysilam na net. No a z prace se na tu moji IP pripojim pres Windows Media Player a vesele koukam. Plynulych 25snimku/vterinu sice rozliseni 320x240 ale divat se na to da fpohode roztazeny na celou plochu monitoru ze dvou metru je to pohoda :c) ted navic konecne nam doma udelaly spolecnou antenu na prijem DVB-T takze si do PC dam digikartu a obraz bych mel mit teoreticky jak vino :c) uz se tesim az to predelam ale i ted je to super :c)

Odesláno

No jo hosi...

viem o com vravite, kazdy den s tym robim, ale problem je ze doma som to nenastavil a doma uz nie som.

A okrem toho z tej nasej firemnej siete sa dostat tiez nie je hracka.

Skor som mal na mysli nejake free vysielanie a podobne.

Zatial som nasiel len na www.iihf.com

Vraj by to tam malo ist :myslim

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

to asi na iihf pude ale tezce placeny :c)

Uvidime, minule roky to slo aj trosken inak....ale tento neviem ako to bude...

Odesláno

Rozhlas byva casto akcnejsi ako TV :D

No zatial som nasiel priamu linku na Live vysielanie STV, ak to nie, tak mam v zalohe este daco....ale psst

Odesláno

JJ...minule sme mali pustenu obraz ale zvuk z SR1 len skoda ze SR1 bol tak 3 sekundy popredu, inak pohoda :D

A hej, STV vysiela live.

Odesláno

to se docela divim u nas ceska televize sice vysila live ale jen sve porady pac na ty ma prava ale u takto kupovanych prav vetsinou nemaj prava pro vysilani na net... ??? zajimave takze zalozni metoda nebude potreba :c)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...