Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

OK, co třeba někdy v tom týdnu od 16.-20. srpence? Je pro vás lepčí konec týdne, nebo je to jedno?

Co třeba středa 18. 8. Zličín párkoviště u Shoppingpárku? Třeba od 18. hodin? Pokecat můžem u Mekáče? :D:D:D Anebo někam odjet... Pojal bych to jako info schůzku a můžeme to třeba zopakovat někde, kde se potom dohodnem. A snad i ve větším počtu.

Odesláno

JEN PRO OŽIVENÍ

Napsán autorem Medvěd

Tímto děkuji všem, kdo se zúčastnili 1. pražského srazu Peugeot clubu. Myslím, že jsme si příjemně pokecali o věcech souvisejících i nesouvisejících s našimi plechovými lvíčky, dokonce jsme mezi sebou přivítali i účastníka s nejmenším autíkem, ale zato z největš dálky. Pokud se Vám na Džbáně taky líbilo, navrhuji tímto termín 2.PSPC a to na stejném místě ve čtvrtek 23.9. v 18. hod

Je to sice až v září, ale myslím si, že dobrý místo.

Co se týče srpna, rád se zúčastním, pokud mi ale situace dovolí. Mám totiž velice vážně nemocného otce, tak nechci nic slibovat. Ale dát si sraz na parkovišti u marketu na Zličíně mi přijde dost nevhodné. Jednak je tam furt narváno, takže těžko postavíte auta nějak poblíž sebe a už vidím, jak tam někdo obíhá všechny Pažouty s tím, jestli zrovna ten týpek, co s tím přijel, není z P-Clubu. I když jako nábor nových členů to nebude k zahození.

Odesláno

Souhlasim s Medvedem,taky mi prijde divny delat slezinu na parkovisti ve Zlicine.

To spis kdyby to vyslo bych udelal PSPC zase na Dzbane je tam hezky a hlavne hodne mista na pazouty.:papa

[Editován dne 16/7/04 John]

Odesláno
Napsán autorem Operator

OK, OK! To byl jen návrh. Ale možná, že by se fakt přidali i nakupující.

2 Medvěd: Co se týče táty, hlavu vzhůru! :papa

Hele, mě osobně se ten Zličín moc líbí...

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...