zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Jak jezdím dalky tak jsem si koupil CB vysilačku , lidi od ty doby neplatím pokuty,paradni věc.. Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Takhle to vypadalo doposud, jen mi nešla potahovat sedačka a spolujezdec se nemohl připoutat, tak mě to docela vadilo tak jsem si udelal nove místo na CB Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Vybrat místo kam by se to mohlo dát... Citovat
Maverick Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Už jsem o týhle hračce taky přemejšlel, ale zatim není škvára a v Práglu by mi to asi moc nepomohlo. Ale při cestě na chatu by to nemuselo bejt špatný. Ty klikatý silničky prostě přímo vybízej k tomu, aby se těch 155 koníků provětralo:D Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 a je to zde prace asi 10 minutek Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Ještě zamontovat kabilky aby nic nebylo videt:super Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 na tomto kanalku mě vždy uslyšíte Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 zklouška nohou aby to tolik nevadilo Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 a hotovo takhle to tedka vypada Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: Mef Už jsem o týhle hračce taky přemejšlel, ale zatim není škvára a v Práglu by mi to asi moc nepomohlo. Ale při cestě na chatu by to nemuselo bejt špatný. Ty klikatý silničky prostě přímo vybízej k tomu, aby se těch 155 koníků provětralo:D Myslím že v praze je přímo dopravni info, dozvíš se kde jsou zacpy a kde stojej policajti, kde jsou radary, nehody atd, a těch kamionu dneska jezdí hodně moc, a skoro většina to už má v aute. Citovat
Driver Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Jestli nechceš platit pokuty tak jezdi podle předpisů Taky jsem to vozil v autě,ale po Praze jsou zácpy každý den takže se nedozvíš nic novýho a pokaždý montovat anténu a potom jí zase uklízet se mi nechtělo, navíc vysílačku taky nemůžeš nechat v autě, protože by si jí někdo \"půjčil\". Teď to vozím v autě akorát když občas třeba jedeme dvě auta na delší trasu tak na pokec mezi sebou. Citovat
zpozdilek Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: Driver Jestli nechceš platit pokuty tak jezdi podle předpisů Taky jsem to vozil v autě,ale po Praze jsou zácpy každý den takže se nedozvíš nic novýho a pokaždý montovat anténu a potom jí zase uklízet se mi nechtělo, navíc vysílačku taky nemůžeš nechat v autě, protože by si jí někdo \"půjčil\". Teď to vozím v autě akorát když občas třeba jedeme dvě auta na delší trasu tak na pokec mezi sebou. To je jednoduchy ,neříkam že jezdím jak divoch z toho jsem kapku už vyrostl, mám to tam na delší vzdalenosti, vím že jsou nazory pro a proti,,ale nestalo se mi že by mi ukradli vysilačku, spíš v praze se mi stalo že mi ukradli cele auto a já pak do Pardubic jel vlakem..no stane se.A tam jsem psal že když jezdím dlouhy cesty, skoro jsem pořad u auta,takže se nějak nebojím už tedka že by mi to někdo ukradl.Jo když jede víc aut je to bezva věc, neplatíš za telefon..a s antenou tu hazim do zadu na zem. ale máš v jednom pravdu v praze jsou zacpy pořad.Ještě že bydlím ve vychodních čechach;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.