Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem o týhle hračce taky přemejšlel, ale zatim není škvára a v Práglu by mi to asi moc nepomohlo. Ale při cestě na chatu by to nemuselo bejt špatný. Ty klikatý silničky prostě přímo vybízej k tomu, aby se těch 155 koníků provětralo:D

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Už jsem o týhle hračce taky přemejšlel, ale zatim není škvára a v Práglu by mi to asi moc nepomohlo. Ale při cestě na chatu by to nemuselo bejt špatný. Ty klikatý silničky prostě přímo vybízej k tomu, aby se těch 155 koníků provětralo:D

Myslím že v praze je přímo dopravni info, dozvíš se kde jsou zacpy a kde stojej policajti, kde jsou radary, nehody atd, a těch kamionu dneska jezdí hodně moc, a skoro většina to už má v aute.

Odesláno

Jestli nechceš platit pokuty tak jezdi podle předpisů :aut

Taky jsem to vozil v autě,ale po Praze jsou zácpy každý den takže se nedozvíš nic novýho a pokaždý montovat anténu a potom jí zase uklízet se mi nechtělo, navíc vysílačku taky nemůžeš nechat v autě, protože by si jí někdo \"půjčil\". Teď to vozím v autě akorát když občas třeba jedeme dvě auta na delší trasu tak na pokec mezi sebou.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Jestli nechceš platit pokuty tak jezdi podle předpisů :aut

Taky jsem to vozil v autě,ale po Praze jsou zácpy každý den takže se nedozvíš nic novýho a pokaždý montovat anténu a potom jí zase uklízet se mi nechtělo, navíc vysílačku taky nemůžeš nechat v autě, protože by si jí někdo \"půjčil\". Teď to vozím v autě akorát když občas třeba jedeme dvě auta na delší trasu tak na pokec mezi sebou.

To je jednoduchy ,neříkam že jezdím jak divoch z toho jsem kapku už vyrostl, mám to tam na delší vzdalenosti, vím že jsou nazory pro a proti,,ale nestalo se mi že by mi ukradli vysilačku, spíš v praze se mi stalo že mi ukradli cele auto a já pak do Pardubic jel vlakem..no stane se.A tam jsem psal že když jezdím dlouhy cesty, skoro jsem pořad u auta,takže se nějak nebojím už tedka že by mi to někdo ukradl.Jo když jede víc aut je to bezva věc, neplatíš za telefon..a s antenou tu hazim do zadu na zem.:D ale máš v jednom pravdu v praze jsou zacpy pořad.Ještě že bydlím ve vychodních čechach;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...