Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odlišnost spotřeby pc vs reality + sundání světla

Recommended Posts

Odesláno

Zkoušel jste někdo jak moc příznivé hodnoty nám palubní pc ukazuje? O kolik se to liší v reálu?

Dle mých výpočtů o cca litr, ale na plné nádrži jsem to nezkoušel...

Plus ještě jedna otázka - mám origo xenony, potřebuji vyměnit parkovačku. Jak se světlo sundává? Pátral jsem v manuálu, píšou o povolení šroubů - já však ani takový počet který píšou nenašel :o))

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Normál je zezadu krytka ...taky mám origo xenony a jde to v poho...světlo nemusíš sundávat,sundej krytku za dálkovým a je to....

To jsem zkoušel, ale já prostě tu žárovku z toho ne a ne vyndat... musí se prudce zatáhnout či jakým způsobem jí vyndám? Jak tam není žádný prostor pro ruku (a to jí mám docela malou), nerad bych utrhl ten konektor ;-)

Původně zaslal: Ajdamek

Mě ukazuje o cca litr vyšší, ale poslední dobou už to radši nesleduju

Jakou máš na svém 3.0V6 spotřebu?

[upravil dne 26/4/09 brade]

Odesláno

PP nepočíta spotrebu do rýchlosti cca 20km/h čo je časté v mestskej premávke. Takže čím viac jazdíš v meste tým viac sa reál bude odlišovať od hodnoty PP.

Parkovačky idú vytiahnuť aj prstami za káble.

Odesláno

mám 1,6Hdi a počítač ukazuje vcelku přesně, v zimě spotřeba ve městě 6,3, ted 5,5

Odesláno
Původně zaslal: Hamin

5.5 l ?? :o To jezdíš véélice lehkou nohou, viď ? :)

Mám taky 1.6HDi a myslím že na 5,5 ve městě bych se nedostal. tak na 5,8-6,2 l....:myslim

po městě jezdím jen ráno a večer, dá se říct mimo špičku

Odesláno

Já teď zkoušel jet na spotřebu a na cca 350km mi počítač ukázal 5,5 litru... ale je fakt, že jsem se rozjížděl s rozvahou, zbytečně nepředjížděl. Takže oproti mé spotřebě o litr a půl nižší :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...