Aton Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Kamaradi Peugeotu, zdravim vsechny a prosim o radu. menil jsem na 405 1,9D rv. 1993 nosnik vstrikovaciho cerpadla Bosch. Kdyz jsem to dal dohromady tak motor spatne spatne chytal, kouril bilym kourem. Tak jsem pootacel cerpadlem ve snaze najit vhodnou polohu pro predvstrik. Nepodarilo se mi to. Kdyz motor s obtizemi chyti, tak kouri spise tmave, ale po chvilce uz si zase huli dost bile.Motor spatne tahne a zhasina. Rozvody jsem si pohlidal jak vacku tak cerpadlo i klika byla zafixovana dobre. Za kazdou radu vedouci k naprave dekuji Aton:o Citovat
dýzl Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Bíle-hodně špatně spálená nafta,černě- taky hodně,ale dobře spálená. Citovat
Freedy Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Bez budíku to nastavíš asi těžko, jedině , že by ses náhodou trefil, budeš si to muset nechat někde nastavit.:papa Citovat
Aton Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 to mne asi ceka i kdyz jsem si myslel jestli to nekde neprisava vzduch a tim je smes chuda. zkousel jsem natacet po pul mm ale nemelo to zvlastni ucinek. diky za podnet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.