Vydrýsek Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Zdravím, bráchovi právě odešel alternátor na 405 GRDT, nový model. Doma se nám válí jakýsi altík ze 406, nevíte jestli můžou teoreticky pasovat, nebo je to úplně jiný? Citovat
kobr Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Pokud jsou konstrukčně podobné, uchycení atd., proč by se nomohl zaměnit? Nebo vyměň střeva, jako jsou usměrňovací diody. Vyzkoušej vinutí, co tam vůbec odešlo? Citovat
dýzl Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Já bych vůbec neřešil zda je to z jiného auta.Zkontroloval bych jen zda má stejný smysl točení a jeho parametry-aby byli pokud možno stejné a pak aby šel zabudovat.Já měl v Saetu Ibiza altik z favoritu a potom dokonce z feldy a do šádesa jsem si dal altik z ritma. Citovat
pastorek Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Dôležité je uchytenie. Ak je rovnaké tak sú zámenné. Pri rovnakom výrobcovi je dosť pravdepodobné že sa dá predné víko s držiakmi navzájom prehodiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.