jjauto Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Dobry den, mal by som dotaz, ako sa da nastavit na Peugeot 206 hdi spojka, kazde \"normalne\" auto ma v motori dosponovanie lanka toto auto nie, kde sa da lanko dosponovat? Pozeral som i pedal no ten sa mi nepodarilo rozobrat . Strasne male priestory vsade. Dakujem za radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 jestli máš ovládání lankem,tak to má samoseřizování (samostav) a neseřídíš nic--možná by pomohlo si nechat vyrobit (neprodává se) lanko se stavěcím šroubem,možná i nové lanko original... jestli máš ovládání hydraulické--neseřídíš nic P.S.--co ta spojka vlastně dělá, že chceš do toho vrtat? Citovat
jjauto Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Je tam lanko, a aj ked spojku uplne zosliapnem na podlahu tak sa rychlosti radia tazsie ako keby nebola spojka uplne otvorena. A pred casom to nerobilo rychlosti sli radit dost pohodlne. Spojka zodrata nie je lebo zopina v prvej polovici nie az hore cize asi bude dobra len ma napadlo ci ju lnako dostatocne otvori, ael je mozne ze chyba bude inde. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: jjauto Je tam lanko, a aj ked spojku uplne zosliapnem na podlahu tak sa rychlosti radia tazsie ako keby nebola spojka uplne otvorena. A pred casom to nerobilo rychlosti sli radit dost pohodlne. Spojka zodrata nie je lebo zopina v prvej polovici nie az hore cize asi bude dobra len ma napadlo ci ju lnako dostatocne otvori, ael je mozne ze chyba bude inde. vypadá to,že spojka dobře nevypíná--zkus to lanko vyměnit a mělo by to být OK.Vyměň to co nejdříve--teď trpí synchrony. Ale může být i vadná spojka--protlačené ložisko v přítlačáku atd.,což se dá poznat až po dem. převodovky... Citovat
jjauto Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Len dopisem ze uz je vsetko ok. A kde bol problem ? V spojkovom lanku ako som predpokladal, chodilo velmi tazko. Lanko som rozobral(od motora) a premazal (od pedalov strekol olej) a parada rychlosti sa opat dobre radia. Aj tak dik. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.