Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, mal by som dotaz, ako sa da nastavit na Peugeot 206 hdi spojka, kazde \"normalne\" auto ma v motori dosponovanie lanka toto auto nie, kde sa da lanko dosponovat?

Pozeral som i pedal no ten sa mi nepodarilo rozobrat . Strasne male priestory vsade.

Dakujem za radu.

Odesláno

jestli máš ovládání lankem,tak to má samoseřizování (samostav) a neseřídíš nic--možná by pomohlo si nechat vyrobit

(neprodává se) lanko se stavěcím šroubem,možná i nové lanko original...:myslim

jestli máš ovládání hydraulické--neseřídíš nic

P.S.--co ta spojka vlastně dělá, že chceš do toho vrtat?

Odesláno

Je tam lanko, a aj ked spojku uplne zosliapnem na podlahu tak sa rychlosti radia tazsie ako keby nebola spojka uplne otvorena. A pred casom to nerobilo rychlosti sli radit dost pohodlne. Spojka zodrata nie je lebo zopina v prvej polovici nie az hore cize asi bude dobra len ma napadlo ci ju lnako dostatocne otvori, ael je mozne ze chyba bude inde.

Odesláno
Původně zaslal: jjauto

Je tam lanko, a aj ked spojku uplne zosliapnem na podlahu tak sa rychlosti radia tazsie ako keby nebola spojka uplne otvorena. A pred casom to nerobilo rychlosti sli radit dost pohodlne. Spojka zodrata nie je lebo zopina v prvej polovici nie az hore cize asi bude dobra len ma napadlo ci ju lnako dostatocne otvori, ael je mozne ze chyba bude inde.

vypadá to,že spojka dobře nevypíná--zkus to lanko vyměnit a mělo by to být OK.Vyměň to co nejdříve--teď trpí synchrony.

Ale může být i vadná spojka--protlačené ložisko v přítlačáku atd.,což se dá poznat až po dem. převodovky...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Len dopisem ze uz je vsetko ok. A kde bol problem ? V spojkovom lanku ako som predpokladal, chodilo velmi tazko. Lanko som rozobral(od motora) a premazal (od pedalov strekol olej) a parada rychlosti sa opat dobre radia.

Aj tak dik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...