Qcko Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Tak ma napadlo, co moze tak zvlastne \"smrdiet\" z vyduchov vzduchu ked zapnem vnutorny okruh...nie je to ani tak smrad, ako skor zapach ako ked je na vysavci plne vrecko prachu (hadam poznate:D)... Ked mam zapnute normal sanie zvonku, tak nic, ciste pri vnutornom, tak ma zaujima, ci ma 306 nejaky filter (ja o ziadnom neviem:(), alebo ako by som to pripadne mohol vycistit:papa Dakujem:roker Citovat
marko306 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 niektore 306 maju niektore nie. Ked ano tak je pod prednym oknom na spolujazdcovej strane od motoroveho priestoru po tym plastom. Inac je tu toho o tom popisane. Niekde je dokonca aj fotovečerníček o montazi a demontazi. Hladaj. Citovat
dolly1010 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Hledej chlapče, hledej. Bylo to toho popsáno dost. Někdo tomu říká i pylový filtr (třeba jako já). Někdo, kdo ho nemá tam přidělává punčochu, nebo filtr jako já Citovat
marko306 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 to dolly1010: lenze neviem ci uz Qcko nema klapku v tej jame kde mas ty prazdno. Alebo sa ta klapka davala az po roku 99 do tej diery uplne nakraj? Citovat
Qcko Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Hladal by som hladal, ale mne to na fore akosi hladanie nefunguje, skusal som aj rozne prehliadace, ale vzdy mi to len napise ze hladany vyraz sa nenasiel a to som skusal aj na prispevkoch, o ktorych viem ze tu su a aj tam mi ich nenaslo:(...Tak vzdy prejdem tak 5-6 stran sekcie a ak nic nenajdem, tak sa spytam:mad: Inak na ten filter sa tam pozriem, dufam ze tam bude, inak jaj mam rocnik 11/97:) Citovat
marko306 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 no ja som ti nieco nasiel v sekcii 306 http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_all/einbau/HBBSN03j3t3.pdf Citovat
Qcko Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 No, tak som to tam rozobral, filter tam nemam ziadny, zato spiny tam bolo az az, tak som to aspon riadne vycistil a spravil som tam taky provizorny filter z filtra do vysavaca:D...ale cez tu klapku som si vsimol, ze okolo vetraka je vacsi filter (presne ako vo vysavacoch) a ten vyzeral dost zapraseny prave, takze zajtra asi lahnem do auta, vyberiem vetrak a budem dufat ze filter pojde s nim Citovat
chuck11 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Tady je taky návod na výrobu:super http://www.peugeot-club.com/topic/35771-p306-vyroba-klimatizacniho-filtru(u-mne-sem-provadel-vymenu/#478800 Citovat
Qcko Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 No, podobne vyzeral aj ten moj vytvor, ale spravil som to do tej mriezky ktora je v nasavacom potrubi...to si tam akoze len takto nechal bez potrubia:myslim...vsak ono ma prirubu, ale vsak to je jedno, zatial som to vyriesil, aspon som sa naucil zas nieco nove, zajtra sa dam do vyberania a cistenia toho filtra, co som videl cez tu klapku vo vnutri:papa Citovat
petopelo Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 tak ako si pochodil je vo vnútri nejaký ten filter alebo nie či to mám rozobrať tiež. Dík Citovat
Qcko Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 No pochodil som tak, ze tam nie je filter, iba na tom motorceku je taka plastova \"turbina\", ta bola akurat dost spinava, tak som ju vycistil, cisti sa dost blbo, tie lopatky su strasne nahusto, ale tak pomaly to slo...inak trochu to pomohlo, ale ten \"zapach\" jednoducho pripisujem prachu ktory sa za tych 11 rokov uz usadil v potrubiach, no:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.