Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ma napadlo, co moze tak zvlastne \"smrdiet\" z vyduchov vzduchu ked zapnem vnutorny okruh...nie je to ani tak smrad, ako skor zapach ako ked je na vysavci plne vrecko prachu (hadam poznate:D)...

Ked mam zapnute normal sanie zvonku, tak nic, ciste pri vnutornom, tak ma zaujima, ci ma 306 nejaky filter (ja o ziadnom neviem:(), alebo ako by som to pripadne mohol vycistit:papa

Dakujem:roker

Odesláno

niektore 306 maju niektore nie. Ked ano tak je pod prednym oknom na spolujazdcovej strane od motoroveho priestoru po tym plastom. Inac je tu toho o tom popisane. Niekde je dokonca aj fotovečerníček o montazi a demontazi. Hladaj.:papa

Odesláno

Hladal by som hladal, ale mne to na fore akosi hladanie nefunguje, skusal som aj rozne prehliadace, ale vzdy mi to len napise ze hladany vyraz sa nenasiel a to som skusal aj na prispevkoch, o ktorych viem ze tu su a aj tam mi ich nenaslo:(...Tak vzdy prejdem tak 5-6 stran sekcie a ak nic nenajdem, tak sa spytam:mad:

Inak na ten filter sa tam pozriem, dufam ze tam bude, inak jaj mam rocnik 11/97:)

Odesláno

No, tak som to tam rozobral, filter tam nemam ziadny, zato spiny tam bolo az az, tak som to aspon riadne vycistil a spravil som tam taky provizorny filter z filtra do vysavaca:D...ale cez tu klapku som si vsimol, ze okolo vetraka je vacsi filter (presne ako vo vysavacoch) a ten vyzeral dost zapraseny prave, takze zajtra asi lahnem do auta, vyberiem vetrak a budem dufat ze filter pojde s nim :roker

Odesláno

No, podobne vyzeral aj ten moj vytvor, ale spravil som to do tej mriezky ktora je v nasavacom potrubi...to si tam akoze len takto nechal bez potrubia:myslim...vsak ono ma prirubu, ale vsak to je jedno, zatial som to vyriesil, aspon som sa naucil zas nieco nove, zajtra sa dam do vyberania a cistenia toho filtra, co som videl cez tu klapku vo vnutri:papa

Odesláno

No pochodil som tak, ze tam nie je filter, iba na tom motorceku je taka plastova \"turbina\", ta bola akurat dost spinava, tak som ju vycistil, cisti sa dost blbo, tie lopatky su strasne nahusto, ale tak pomaly to slo...inak trochu to pomohlo, ale ten \"zapach\" jednoducho pripisujem prachu ktory sa za tych 11 rokov uz usadil v potrubiach, no:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...