Martas406 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Cau,zdravim vsechny,dnes jsem musel resit pripojeni teplotniho cidla do zrcatka,ale mam maly problem,nevite nekdo,jak se dostanu do toho konektoru co je mezi dverma a karoserii?Chci ho nejak rozebrat,ale bal jsem se vic pacit,pac nevim jak je to tam uchyceny,Predem vsem dekuju. Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 konektor funguje jako šroub s matičkou. Tj to co je obal je jako matka, jestli jsi dodělával čidlo do pravých dveří, tak se snaž tou \"matkou\" otáčet proti smyslu hodinových ručiček při pohledu na karoserii Citovat
Martas406 Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Takhle to mam jen na zadnich dverich,tam jsem to pochopill,ale u prednich je to jinak,je tam jen gumovy krk a na konci jsou pruchodky,po odkrytovani te pruchodky vidim neco jako konektor. Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 zvláštní, tak se podívej ze strany vnitřku auta, tj. oddělej tapec sloupku dveří u nohou spolujezdce určitš to bude fungovat jako šroub s matkou.... ale matka bude na straně kabiny odšroubujěš a šroub vyndáš já když dodělával jeden drátek do dveří řidiče, jsem to nerozdělával, jen jsem si našel pozici, kde nic nebylo a 4 vrtáčkem jsem udělal dírku skrz (samozřejmě bacha na kabely v husím krku mezi dveřmi a autem) protáhl káblík, zasilikonoval a hotovo jinak je mi divné, že by na předku bylo něco jiného než na zadku (matice - šroub konektor) [upravil dne 24/4/09 punkac] Citovat
Martas406 Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Ja to mel rozdelane i z druhe strany,a zadnou matku jsem nevidel,to jsem prave taky tak udelal,jen me zajima jak se to rozdelava,musi to prece jit nejak ven.Ty mas stejne konektory vepredu i vzadu? Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 vzadu jsem to rozdelané nikdy neměl, ve předu jo ta matka je jakoby zapuštěná ve sloupku, navíc tam ještě zavazí dveře, šla povolit pěkně blbě, protože je v ní ještě těsnící guma, origo servis na to určitě má nějaký přípravek pravé dveře mi šly povolit, levé ne, proto jsem vyvrtal dírku skrz konektor a zasilikonoval ji jinak jsem koukal do serviceboxu na svazky a ty zakončení co jdou ze dveří jsou stejná pro zadní i přední dveře Citovat
jarco623 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 noo pokial myslis ten snimac vonkajsiej teploty tak ten je v pravom spetaku a ked demontujes p spetak tak v rame dvery je konektor myslim ze blieje farby.a dalsie konektory su v pravych dverach v tej harmonike co ide do stpika karoserie.dufam ze som nenapisal odveci a ze ti to pomoze. Citovat
zzipCZ Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: Martas406 Ja to mel rozdelane i z druhe strany,a zadnou matku jsem nevidel,to jsem prave taky tak udelal,jen me zajima jak se to rozdelava,musi to prece jit nejak ven.Ty mas stejne konektory vepredu i vzadu? jakej rok výroby máš??? já mám na new pod tou gumovou manžetou klesickej konektor s takovím červeným zajištěním ktery se odjistí a konektory se rozpojí;)akorát ta manžeta se tam potom pěkně blbě strká zpátky Citovat
Martas406 Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Mam 97,dnes jsem na to znova koukal,a jako matka mi to neprijde,zadni jo,tam je velka matka,ta se povoli,a konektor se rozpoji,ale na prednich dverich je jen gumovy krk a na koncich se strka do karoserie a dveri.Je ten cervenej zobacek videt na prvni pohled,nebo se musi hledat? Citovat
Martas406 Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: jarco623 noo pokial myslis ten snimac vonkajsiej teploty tak ten je v pravom spetaku a ked demontujes p spetak tak v rame dvery je konektor myslim ze blieje farby.a dalsie konektory su v pravych dverach v tej harmonike co ide do stpika karoserie.dufam ze som nenapisal odveci a ze ti to pomoze. Jj,tak nejak to mam,jen mi koci draty prave v te harmonice,a nevim jak to rozhodit. Citovat
jarco623 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 hmmm zeby si nemal pripravu na snimac vonkajsej teploty??? hmmm lebo tak sa pripajaju kable snimaca ako je koncovka na el.spetne zrkadla.aspon to tak mam ja,skoda ze nemam foto,mozno by ti to pomohlo Citovat
Martas406 Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Asi ne,ja je sledoval,a konci dole pod popelnikem,a pak zase prave ve sloupku dveri. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.