Martin11 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Ahoj všem, Mám jeden malikej problémek s moji babičkou 306 1.4 je rokem vyroby 1993 ale až na pár maličkostí je velice spolehlivá. Jen jednu věc nedokážu vyřešit. Každé léto mi zlobí při startování. Prostě když ji nechám stát na slunci delší dobu tak po nastartování nejde motor tak jak by měl, dusí se, cuká při rozjezdu a to trvá do té chvíle než se motor patřičně ohřeje. Mám odpozorované že to dělá opravdu jen když stojí na slunci. Peru se s tím už dva roky a je to pořád dokola. Vyměnil jsem filtry i svíčky ale nic nepomáhá. Nemá někdo prosím radu jak to vyřešit? Citovat
Guest servisman Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 že by se odčerpal benzinek?? či pak nějaké to čidlo které by hlásilo že je motor teplej a on je skutečně studený. dělá to jen když je studený motor či i teplý Citovat
enikybeniky Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 To bych chtěl taky vyřešit na svojí 406... Sice se nedusí, ale po stání na slunci dlouhatananánsky točí motorem, než naskočí a to taky hrozně na nízký otáčky, což se hned spraví. Je to jenom u studenýho motoru stojícím dýl na pražícím slunci. Benzín před startem tlakuje čerpadlo, takže odpaření asi ne... Nějaký čidlo - snad, na svíčky se chystám, ale nevim, nevim... Tak bych to taky chtěl vyřešit. Citovat
Trnkoš Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Diagnostikou ušetříte čas i peníze... Já myslím,že by to mohlo být čidlo teploty,nebo čidlo nasávaného vzducu Citovat
Martin11 Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Dělá to jen u studeného motoru. Fakt nevím no aut. sytič sem nechal seřídit ale ani to nepomohlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.