Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

Mám jeden malikej problémek s moji babičkou 306 1.4 :P

je rokem vyroby 1993 ale až na pár maličkostí je velice spolehlivá. Jen jednu věc nedokážu vyřešit. Každé léto mi zlobí při startování. Prostě když ji nechám stát na slunci delší dobu tak po nastartování nejde motor tak jak by měl, dusí se, cuká při rozjezdu a to trvá do té chvíle než se motor patřičně ohřeje.

Mám odpozorované že to dělá opravdu jen když stojí na slunci. Peru se s tím už dva roky a je to pořád dokola.

Vyměnil jsem filtry i svíčky ale nic nepomáhá.

Nemá někdo prosím radu jak to vyřešit?

Guest servisman
Odesláno

že by se odčerpal benzinek?? či pak nějaké to čidlo které by hlásilo že je motor teplej a on je skutečně studený.

dělá to jen když je studený motor či i teplý

Odesláno

To bych chtěl taky vyřešit na svojí 406... Sice se nedusí, ale po stání na slunci dlouhatananánsky točí motorem, než naskočí a to taky hrozně na nízký otáčky, což se hned spraví.

Je to jenom u studenýho motoru stojícím dýl na pražícím slunci. Benzín před startem tlakuje čerpadlo, takže odpaření asi ne... Nějaký čidlo - snad, na svíčky se chystám, ale nevim, nevim...

Tak bych to taky chtěl vyřešit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...