Creams Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: RichVa Původně zaslal: Creams Hop tak kluci nikdo nemá schéma ? Jde mi o to, že se mi nerosvítí lampička v kufru Lampička v kufru je ovládána polohovým spínačem umístěným v pátých dveřích. Nejčastější závadou ale bývají přelomené dráty ve vedení do dveří u pantů pod střechou. v pravém sloupku jsou konektory ... tam bych začal s měřením No ten polohovy snímač v něm má něco lítat ? Aby to sepl mám to jen takové prázdne pouzdro Citovat
RichVa Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Creams Původně zaslal: RichVa Lampička v kufru je ovládána polohovým spínačem umístěným v pátých dveřích. ...... No ten polohovy snímač v něm má něco lítat ? Aby to sepl mám to jen takové prázdne pouzdro Mě v něm cvaká .. měla by se tam převalovat kulička. Jukni sem: Citovat
Creams Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Super tady jsem našel to co jsem potřeboval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.