Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aký výkon má originálne autorádio v 407?

Recommended Posts

Odesláno

Idem vymeniť tie papierové sériové repro v 407 a chcel by som tam dať 35W repro, ale maju aj take iste s 50W... Kúpil by som aj tie 50W, ale chcel by som vediet, ci to nie je zbytocne...stoja takmer o 40% viac ako tie 35ky a bolo by to zbytocne ak to autoradio nezvladne....:myslim

Odesláno

Ak neplánuješ nič iné tak ti tie 35wat budu stačit lebo je to tak ako píše HonzaZ.Samozrejme teraz neviem v akom výkone to píšeš,či v max alebo RMS.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Někde jsem četl 4 x 15W, ale nevím zda sinus nebo hudebních. Asi sinus. Mám repro Pioneer TS-1756, ty mají 160W.

Dik, uz aj tak som kupil Hertz dopredu HERTZ DSK 165.1

Komponentové repro, 16,5cm + 1,5cm, 80 / 160W, 93dB, 50Hz - 21kHz, 4 ohm

a dozadu HERTZ DCX 165.1 16,5cm, 2 pásma koax, 60/120 W, 60Hz - 21kHz, 4 ohm, 93dB

To mi poradili v 2 obchododoch nezavisle tak som ich zobral.. Vraj maju dobre basy v tej cenovej kategorii v porovnani s ostatnymi...

:potlesk

V pondelok to idem dat namontovat tak potom napisem aky je rozdiel :D A ci je vobec :D

[upravil dne 25/4/09 petron]

Je to super :super rozdiel obrovsky aj v hlasitosti aj v kvalite basov a vysok... Mozem len odporucit stoji to za to... Skoda ze som to len skor nedal..

[upravil dne 4/5/09 petron]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...