blavak8 Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Uz dlho som si kladol otazku, preco mi niekedy auto zle startuje, a preco ked poriadne prsi, tak mi nejde startovat , a vyhadzuje hlasku Immobilizer fault. Prvykrat ked sa mi to stalo, tak som to neriesil, ale ked sa to zacalo castejsie opakovat, povedal som si, ze to musim zacat riesit. Nastve, ked si mimo domu a zrazu nevies nastartovat, a potom cakas dva dni kym ty auto nastartuje. Uz myslis, ze je to OK, prejdes kilometer, ale zrazu otacky klesnu, pedal na podlahe a otacky stale na max. 1800, tak sa vlecies domov 20-30 km/h. Kde je ten pes zakopani? Nasiel som ho, a opravil. Teraz nemam absolutne ziadni problem. Celu tu dobu chyba bola ukryta v riadiacej jednotke motora, zatecena, a plosak zoxidovani. Plosak som ocistil sprejom na cistenie zaoxidovanich kontaktov, vyfukal prach a necistoty, potom potrel lakom na osadene plosne spoje, celu skrinku dobre zasilikonoval, namontoval naspat do auta, a uz nie je absolutne ziadni problem. [upravil dne 23.4.2009 blavak8] Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 :xvulnechci ti kazit radost ale tohle je RJ motoru , BSI vypada odost jinak Citovat
blavak8 Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr :xvulnechci ti kazit radost ale tohle je RJ motoru , BSI vypada odost jinak v titulke som to mal dobre, len vo vete som sa sekol, opravil som to, si rad? Citovat
pastorek Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Toto bude asi častejší problém. Mne sa to stávalo na 405ke. Tam je riadiaca jednotka dosť nešťastne umiestnená a občas tiež zatiekla. Citovat
patryck Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 stalo se mi to taky,ale moje byla neopravitelná,tak jsem na vrakáči sehnal jinou za 3000,-Kč + 2000,-Kč přehrátí imobilizeru a tu už mám pořádně zaizolovanou Citovat
blavak8 Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Ono mi to vlastne zatekalo z ventilacie, co je hned nad tym a rovno do tej dierky, co ma jednotka na kryte hore. Teraz neviem, ci tam nieco bolo, alebo od vyroby to take otvorene nechali, naozaj netusim, auto som kupil v takom zubozenom stave. Citovat
patryck Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 to umístění řídíci jedntoku musel navrhovat nějakej debi* tedka jsem opět zjistil,že mi odešla nastartuju jen pokud jednotku zahřeju fenem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.