Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nevím jde o to aby byla stejná příruba a aby jsi dostal trubky od vstřiků k čerpadlu ! Co máš s čerpadlem ?? Jestli sháníš na 2.1 TD čerpadlo,doporučím,poptej se ze stejného motoru ale z Citröen Xantia nebo z XM !! A aby to byl mech.Bosch !! A ať ti k tomu dají vstřiky a trubky ! Mě to vše komplet stálo 4500 kč + 1500 seřízení,přetěsnění !! + k tomu předělání

Kdyby jsi měl nějaké otázky ohledně tohoto předělání klidně se zeptej

Odesláno

to čerpadlo je jinak nastaveny stejny problem jsem řešil úřed rokem na brachově 605 a čerpadlař řikal řikal že ma uplně jiny davkovani nafty a zrepasoval to stare stlo to 4200kč od te doby najel skoro 60000km

Odesláno
Původně zaslal: ondra123

no na pohled to vypadá hodně podobně..

-ptal se mě kámoš nějak se mu rozbilo.. tak zkouší levnější možnosti..

pohled dost klame..... jestli tam má Lucas Epic ketrej je v háji,mé doporučení je takové,sežeň si mechanickýho Bosche z 2.1 TD ale z Xantie nebo XM a máš po problému.Dostupný servis,levný a hlavně ti to čerpadlo v případě poruchy opravý každý Diesel servis nebo servis Bosch !! Můžu jen doporučit.... ovšem otázka druhá je ta,že pokud tam má PP tak ten nebude fungovat,nebude fungovat immo a bude mu svítit kontrolka diag.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...