caja Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ahoj, mám v plánu zakoupit 407 SW, r.v. 2006, cena do 280 tis. Auto mne zaujalo svým designem a dašlíma drobnostma - hlavně cena v této kategorii (až podezřele nízká za takový vůz). Bohužel neznám nikoho, kdo má s tímto vozem dlouhodobé zkušenosti, proto se Vás chci zeptat na Vaše zkušenosti případně čemu se při koupi vyvarovat u tohoto vozu. (někdo podvozek chválí jiný nadává – jak to vlastně je ve skutečnosti?) Díky za Vaše tipy a rady… Citovat
Laďa Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Tak a teď čti: [upravil dne 22/4/09 Laďa] Citovat
Guest RX007 Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: caja Ahoj, mám v plánu zakoupit 407 SW, r.v. 2006, cena do 280 tis. Auto mne zaujalo svým designem a dašlíma drobnostma - hlavně cena v této kategorii (až podezřele nízká za takový vůz). Bohužel neznám nikoho, kdo má s tímto vozem dlouhodobé zkušenosti, proto se Vás chci zeptat na Vaše zkušenosti případně čemu se při koupi vyvarovat u tohoto vozu. (někdo podvozek chválí jiný nadává – jak to vlastně je ve skutečnosti?) Díky za Vaše tipy a rady… Ahoj, kupuju přesně stejné auto. Nemáš nějaký tip na dobrého prodejce? Co jsem si tady prozatím na foru ověřoval VIN kody, tak každý druhý utáčí kilometry a falšuje servisní knížku. Citovat
caja Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: Laďa Tak a teď čti: [upravil dne 22/4/09 Laďa] Super díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.