Martini Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Čau lidi,mám P-306 1,9 D 50Kw. Nemohl by mi někdo poradit čím by to mohlo být,že se přehřejvá i po vyměně termostatu???????? Napadlo mě jestly to nemá nějakou souvislost s tím že se mi točí jen jedna sahara. Předem dík za rady Citovat
pastorek Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 1. čo považuješ za prehrievanie? 2. po výmene termostatu bol okruh dobre odvzdušnený? Inak by to mohol byť zanesený chladič, vadné čidlo vetrákov, zle ukazujúci teplomer. Ak ti ide iba jedna sahara tak najprv vyrieš to a až potom hľadaj ďalej. Citovat
vendelinek Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Nedávno sem řešil to samý,bylo vyměněno čidlo teploty a termostat Jinak vlákno už tady je a celý si ho projdi [upravil dne 22.4.2009 vendi.stejskal] Citovat
DENISXXX Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 ja mel taky tenhle problem,nesla mi sahara,ale nebylo to ani vadnou saharou ani teplotnim cidlem v chladici,ale napajeni sahary,vytahni ten konektor na napajeni,prostrikni ho nejakym sprejem,treba kontaktol,teda pokud ti sahara nejede,jinak nevim,treba mas zarostlej chladic nebo vadny cidlo v chladici Citovat
standa Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Taky se může zavzdušňovat motor-netěsnost - hadice.Měl jsem s tím problém podobný jako ty včetně výměny termostatu a kapaliny.Pomohlo dotažení spon. Citovat
Martini Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Díky moc za rady a až budu mít volno tak na to mrknu. Citovat
purkmistr Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 někde sem čtl že borcovi se povýměmě termostatu hřál ba až vařil motor, vyměnilo pomalu vše a nakonec zjistil že dal opačně termostat:super Citovat
Martini Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Termostat jsem dal spravně.Než jsem vyndal ten starý tak jsem koukal jak tanm je vložený. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.