Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jaké máte názory na bůfry v kufru co hraje lépe ??? Trubka a nebo bedna,,, konkrétně se rozhoduji mezi bednou MAGNAT Edition B30.. a trubkou nemám vybranou. zesilovač mám Spectron SP-A2200

Odesláno
Původně zaslal: Bronak

Jaké máte názory na bůfry v kufru co hraje lépe ??? Trubka a nebo bedna,,, konkrétně se rozhoduji mezi bednou MAGNAT Edition B30.. a trubkou nemám vybranou. zesilovač mám Spectron SP-A2200

Jednoznacne MDF-ka bedna. Mal som moznost v mojej 407-ke porovnat... Zvuk neporovnatelne krajsi v bedni z MDF - husty, plny bass, co mi u trubky chybalo...

Odesláno

tuba je podla mna lepsia len z toho hladiska, ze na nu v pohode mozes nahadzat veci.. co pri klasickej bedni, ak mas urobenu ako ja = bez mriezky pred membranou, nie je celkom mozne.. ale zvuk ma podla mna lepsi klasicka bedna :)

Odesláno

Záleží co posloucháš v autě nejvíc.Jestli ti jde o dunění tak tuba,ale připrav se na to že to bude občas obtěžovat.Jestli posloucháš jungle,techno nebo podobný hašišárny,tak ti bude tuba vyhovovat víc,ale když na tom pustíš něco jako metal,rock a podobně,tak ten přednes nebude nic světobornýho.Kostka nebo prostě ozvučnice má ráznější basy bez nějakého ohromného dunění ale \"kope\",to znamená že je vhodná pro většinu žánrů a důraznější bass,ale tam pozor na velikost (litráž) ozvučnice vůči wooferu a hlavně jestli je basák vhodný do uzavřené,nebo bass-reflexové ozvučnice....nejlepší je si sednout do auta který má tubu,a pak pro porovnání do auta s kostkou,pak poznáš víc.....:papa

Guest MSCH205
Odesláno

Zajímavá diskuze tak taky přihodím ale žádost o radu:)

Rozhoduji se mezi Blaupunkt 1200Gtt(tuba) a nebo mezi Magnat B30(uzavřená bedna) je to tak stejná cenová relace a ot. co je lepší popř. co by jste více braly a nebo zkuste ještě něco nahodit v této cenové relaci tj do 2tis.Kč :D

Odesláno

@MSCH205: tu blaupunkt tubu co si pisal kupil moj spoluziak zaciatkom roka.. vydrzal s nou necely tyzden, potom ho tak nastvala, ze woofer z nej predal, a kupil si do tej tuby trochu vacsi jbl (musel sice trochu spilovat aby sa tam zmestil, ale stalo to za to.. :) ) takze nad tym blaupunktom by som na tvojom mieste ani nepremyslal..

Odesláno
Původně zaslal: MSCH205

Původně zaslal: Pllaša

hele!ještě za dobry penize je tohle to:clarion a jako raje to pekne

http://shop.autoprofi.cz/clarion-sw2512b-sw-2512b-p-45.html?zenid=c11c876378375985657676ac71dd779b

Vypadá to dost dobře a bude to asi lepší i než ta tuba a co kvalita ? moc Clarionu neveřim. A ještě co by mi na to stačilo za zesik nějákej levnej:xvulDík

No,když to má RMS 300w tak bych asi nějakej šunt zesilovač nedával,jinak já mám Clarion rádio a maximální spokojenost,nikdy se mi na něm nic nepos....:D
Odesláno

no!ja mam tento subac clarion ten ma 600W a 300rms+400w zesik nejakej 4kanal a na aute mi drnci vsechny 3 dvere+zrcadka na dverich i antena se mi vrni:D jinac sem s nim 100% spokojenej!

Jinac clarion neni nejaky sunt.Spis do tehle kategorie patri sony,sencor apod...

[upravil dne 24.4.2009 Pllaša]

Odesláno
Původně zaslal: Pllaša

Jinac clarion neni nejaky sunt.Spis do tehle kategorie patri sony,sencor apod...

[upravil dne 24.4.2009 Pllaša]

přeně tak!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...