vovecka Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Zdravím, pořídil jsem si starší 406ku a z nějakého neznámého důvodu mi pípá rádio. Jak jsem již zde zjistil, je třeba to připojit k diagnostice a spárovat s jednotkou BSI. A teď dotaz - v peugeotu chtějí za připojení na diagnostiku asi litr. Nevíte, kde by se to dalo udělat levněji (příp. za kolik)? Nechce se mi za takovou \"pitomost\" dávat takovej peníz. Jde mi o prahu, středočeský nebo jihočeský kraj, tam se pohybuji nejčastěji... Díky Citovat
Guest servisman Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 zkus zde Josef Kříha - Odtahovka Autoservis (Neplachov) hlavní centrála Telefon: +420 603 499 268 Asistenční odtahová služba ČR a EU. Odvoz až 8 os. včetně vozu. Vyprošťovací vozidlo se sjížděcí plošinou a navijákem 6 t nákladu, HR výsuv 8 m, odtahové brýle 3,5 t. Odvoz 2-3 vozů. Autoservis a diagnostika Peugeot, Citroen. Prodej náhradních dílů. Montáž Construkt. Servis klimatizace. Pneuservis. Citovat
vovecka Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 máš s nima nějakou osobní zkušenost? Citovat
Guest servisman Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 to nemám ale kluci tam jezdili co mají či měli Peugeota ,jedině zkusil bych napsat Ladmanovi,ten někde aktivoval měření venkovní teploty před rokem ale nejsem si jist zda-li nebyl právě tam.V servisu mu tvrdili že to nejde . není problém asi tam zavolat a máš to hned co ti řeknou Citovat
vovecka Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 tak jo, zkusim tam cinknout... o něčem v praze a okolí by někdo nevěděl? Citovat
pet3b Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: vovecka tak jo, zkusim tam cinknout... o něčem v praze a okolí by někdo nevěděl? Pokud se pohybuješ ,Praha středočeský jihočeský ,tak ti to můžu spárovat na Příbramsku ,popř. v pátek bych měl být i s diag v Praze .Cena lidová 200,- Když tak SZ Citovat
HonzaZ Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 2vovecka: Mrkni do SZ. [upravil dne 21.4.2009 HonzaZ] [upravil dne 21.4.2009 HonzaZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.