Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau,

chtěl bych se zeptat: Jakou délku má originální zadní stěrač na 306 break?

Ne že bych si ho nemohl změřit sám, ale mám tak takovýho krátkýho mrzáčka (30cm) a v obchodě mi říkali, že by tam měla být čtyřicítka.

Dík.

Odesláno

Ma tam byt taky isty dlhy ako ma spolujazdec. Aspon ja som tam mal rovnako dlhy. A na krabickach stieracov je tiez naznacene ze su rovnake. Ale origo som mal ten zadny taky ze bol vyssi aby sa mohol viac prisposobit zadnemu sklu, viac ohnut.

[upravil dne 20.4.2009 katro]

Odesláno

inak ako môže byť zadný stierač na 306 break 50 cm ? :roll On myslel na kombík a nie normálnu 306-tku. Ja som kúpil tuším 40 cm ale nestiera mi tak ako predtým asi budem musieť kúpiť aj ja origo . A chceš kúpiť tak pod 40 cm :papa

[upravil dne 20.4.2009 tiburtius]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar tak ja som kupil Valeo 25cm , bo dlhsi vychdzal az za sklo. Ale rozmyslam nad Bosch aerotwin ale tam je nutna uprava. (take kratke vraj nevyrabaju)

Odesláno
Původně zaslal: 306xn

Nazdar tak ja som kupil Valeo 25cm , bo dlhsi vychdzal az za sklo. Ale rozmyslam nad Bosch aerotwin ale tam je nutna uprava. (take kratke vraj nevyrabaju)

25cm-to je trochu kravina.Tak malej stěrač neměl ani trabant!Ted jsem měřil-49cm,takže asi 50cm:roker
Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

Původně zaslal: 306xn

25cm-to je trochu kravina.Tak malej stěrač neměl ani trabant!Ted jsem měřil-49cm,takže asi 50cm:roker

Uz si videl dakedy stierac na breaku z blizka? Si najprv overte info a potom tu piste rady majsterkovia:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...