SV 24 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Nevite nekdo kde se da sehnat material na vyfuk? Maji ho ve Spei ale nevim kolik chtej za metr... byl tam takovy neprijemny tak se ted ptam tu zda nekdo netusi,kde to sehnat?! Diky! Citovat
razor Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: SV 24 Nevite nekdo kde se da sehnat material na vyfuk? Maji ho ve Spei ale nevim kolik chtej za metr... byl tam takovy neprijemny tak se ted ptam tu zda nekdo netusi,kde to sehnat?! Diky! Já nevím no..já sem to nechal dělat ve spei a je klid..nemáš s tím starosti,a udělaj to kvalitně........a se zárukou.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 TAky to mam ze spei , a parada, navic klub tam ma 20% slevu na material a praci , teda pokud mas kartičku . Citovat
SV 24 Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 aha... to sem ani nevedel! Tak to tam asi zajedu znovu.Pe.Tr : je fakt,ze to u tebe vypada suprove! Tuhle sem te videl v Letnanech u Tesca Citovat
SV 24 Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 uz je to dyl! ale obcas te tam vidim..! Mas peknou 406ku!!! Citovat
Burisek Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 jj Pe.tr jí ma hezkou..... pojízdné kino na 4 kolech když už jsme u toho výfuku,já mám střední díl tak nějak divně u posledního dílu dole,mám tam mezi kastlí jak je ten tepelný šťít cca 15 cm mezeru.... Se mi zdá,že tam nějak nepasuje to přichycení ke kastli... odpo vyfotím a ukážu tak slíbené foto: [upravil dne 22/4/09 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.