Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa opytat ako skontrolujem stav zadnych bubnovych brzd na peugeote 309 gti r.v.1986 ...co vsetko musim odmontovat a postaci mi k tomu ob. naradie, alebo je potrebny napr. nejaky stahovak na bubon, naboj, a tak?...totiz skoro vobec mi nemfunguje rucna brzda:(

Odesláno

To mozu byt ja lanovody k zadnemu bubnu ...

Stahovak potrebovat nebudes, len zadne bubene budes mat dost skorodovane, takze neviem, ci ich odtiahnes.

Je to celkom sranda to odtiahnut...

Odesláno

Ak myslis tie 2 male skrutky odtiahnut, tak ja som ich odvrtal a potom som tam dal nove:D:D...inak mne nesla rucna brzda a robil mi to \"len\" prasknuty brzdovy valcek a pakne sa uz paradne macali v brzdovej kvapaline:D...inak stav spoznas hned ako zhodis bubon, ak si uz nejake brzdy videl, udru ti do oci pakne a skontroluj stav bubna zvnutra, urcite sa oplati vymenit aj spominane brzdove valceky, niesu drahe a usetri to vela nervov...

...a samozrejme lanovody rucnej brzdy, predsa len to je 23 rocne auto:papa

Inak naradie tam nie je ziadne, skor si zapamatat ako to bolo zlozene, aby si na nic nezabudol, tie 2 male skrutky co drzia bubon maju torx, ja som si tam dal krizove:cool:

[upravil dne 20.4.2009 Qcko]

Odesláno

Měl jsem to samý. Bylo to v lanku brzdy, vyměnilo se a v poho. Taky mi nějak blbnul samostav. Stačilo poštelovat a brzdí jak diví :D Teď budu mít new přední brzdy :D

PS.: Hoď si do popisu co máš za auto (motor a tak) ;)

• O 2 roky později...
Odesláno

no ja som to dneska robil tiez,verte mi ze to nieje sranda :) dal som to dole po 2 hodinach hresenia :D zablokoval sa mi bubon...uz aspon viem ze netreba na rovine pouzivat rucnu brzdu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...