SLAVONIX Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 chcem sa opytat ako skontrolujem stav zadnych bubnovych brzd na peugeote 309 gti r.v.1986 ...co vsetko musim odmontovat a postaci mi k tomu ob. naradie, alebo je potrebny napr. nejaky stahovak na bubon, naboj, a tak?...totiz skoro vobec mi nemfunguje rucna brzda:( Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 To mozu byt ja lanovody k zadnemu bubnu ... Stahovak potrebovat nebudes, len zadne bubene budes mat dost skorodovane, takze neviem, ci ich odtiahnes. Je to celkom sranda to odtiahnut... Citovat
Qcko Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ak myslis tie 2 male skrutky odtiahnut, tak ja som ich odvrtal a potom som tam dal nove:D:D...inak mne nesla rucna brzda a robil mi to \"len\" prasknuty brzdovy valcek a pakne sa uz paradne macali v brzdovej kvapaline:D...inak stav spoznas hned ako zhodis bubon, ak si uz nejake brzdy videl, udru ti do oci pakne a skontroluj stav bubna zvnutra, urcite sa oplati vymenit aj spominane brzdove valceky, niesu drahe a usetri to vela nervov... ...a samozrejme lanovody rucnej brzdy, predsa len to je 23 rocne auto:papa Inak naradie tam nie je ziadne, skor si zapamatat ako to bolo zlozene, aby si na nic nezabudol, tie 2 male skrutky co drzia bubon maju torx, ja som si tam dal krizove:cool: [upravil dne 20.4.2009 Qcko] Citovat
dolly1010 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Měl jsem to samý. Bylo to v lanku brzdy, vyměnilo se a v poho. Taky mi nějak blbnul samostav. Stačilo poštelovat a brzdí jak diví Teď budu mít new přední brzdy PS.: Hoď si do popisu co máš za auto (motor a tak) Citovat
Mitodlak Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 no ja som to dneska robil tiez,verte mi ze to nieje sranda dal som to dole po 2 hodinach hresenia zablokoval sa mi bubon...uz aspon viem ze netreba na rovine pouzivat rucnu brzdu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.