papa Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 tak to až příště, před týdnem jsem byl v klimaservise doplnit klimu a desinfikovat. pěnu stříkal do ventilátoru a do hlavních výdechů. cena 1360,-kč Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: papa To bude asi ten odtok z vyparníku, že jo. koukám že ti chybí kryt co je nad výfukem Citovat
Cune Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Kua, zrovna mám v plánu vydesinfikovat výparník, pač mi ta klima smrdí jako prase. Že kvůli tomu budu muset rozebírat půl spodku, jsem nevěděl... Citovat
jarco623 Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 ak to nechces cele rozoberat tak druha moznost je vybrat stredny panel a tak iba vytiahnes tu hadicu co ide od vyparniku dole. Citovat
Cune Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Uz jsem zacal badat, kde ten vyparnik je a jak to udelat jinak, nez tou dirou. Pohraju si s tim panelem a bude to :-) Diky Citovat
Guest mikhayl Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Takže pokiaľ to za tepla kvapká (rovno na výfuk) tak je to v pohode? Lebo som bol dosť zľaknutý, keď som videl mláčku pod autom, olej to síce na dotyk nebol ale bál som sa či by to nemohla byť chladiaca kvapalina. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.