Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

woody : to ja asi zacnu po lete az budou prachy s tema kosmetickejma vadama a opravama teprv :D nejaky \"tuneni\" bude asi muset pockat jelikoz NEKRADU (ani neseru penize..)

Odesláno

Tak novinek moc není a jedná se spíše o servis.

28.6. - Jedu do Hrochova týnce do firmy HORSLA, která dělá repase náprav Peugeot. Pokusí se mi uvolnit podložku na pravé torze aby se mohli přesadit a snížit nápravu. Pokud se jim to nepodaří tak pak už asi zbývá pouze nápravu celou sundat :nevim což se za ten den nestihne a druhej den auto potřebuju jinde.

29.6. - Mě čeká jiný automechanik. Jedu tam na výměnu serva (doufám,že už bude klid), výměna svíček, kontrola brzd atd.. atd.. a kompletní prohlídka auta a příprava na dovolenou.

Začátek července pak pojedu na naplnění a servis klimatizace.

To bude balík :fnuk

[upravil dne 23/6/10 GRiMx]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Hmm, tak to já na tebe pány Horáčka a Sládka připravím. :D

Jsou šikovný, to zmáknete. :super

No pan Sládek si v telefonu moc nevěřil,že by se jim to povedlo :D odkud je znáš ?:D

Odesláno

ta podlozka co chani torzku pred vyklepnutim chce poradne mazat a pak tocit a tahat..jak je sisata,tak proste v jedene poloze vyskoci

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

No pan Sládek si v telefonu moc nevěřil,že by se jim to povedlo :D odkud je znáš ?:D

V pořádku. Občas dělají takové drahoty do telefonu. Budu věřit, že to zmáknete. :) Když tak přemýšlím, budeš mít možná honičku dostat se k nim do dvora. :myslim Ale asi se dostaneš. :aut

Znám je z práce. Když se do té doby staví tak to s nima proberu. Když ne, tak jim brnku a proberem to taky. :aut

Moji 406 už u nich znají, byl jsem u nich na naplnění klimatizace. :)

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

ta podlozka co chani torzku pred vyklepnutim chce poradne mazat a pak tocit a tahat..jak je sisata,tak proste v jedene poloze vyskoci

mazala se 3-4 týdně a pokoušel jsem se o to aspoň 5x... jedna šla a ta druhá je skoro na mraky a ani o milimetr se nehla.. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: genzer

Grimx:ona jde naprava snizit bez demontaze napravy?nemas nejakej postup?moc by mi to pomohlo.

díky AKcz vím jak na to.. :D

Odesláno

V pořádku. Občas dělají takové drahoty do telefonu. Budu věřit, že to zmáknete. :) Když tak přemýšlím, budeš mít možná honičku dostat se k nim do dvora. :myslim Ale asi se dostaneš. :aut

Znám je z práce. Když se do té doby staví tak to s nima proberu. Když ne, tak jim brnku a proberem to taky. :aut

Moji 406 už u nich znají, byl jsem u nich na naplnění klimatizace. :)

tak OK :D Tak mi je připrav :D:D:D

Odesláno

a nové rostřikovací z Citroen Xsara/Saxo;) Jsou o dost větší (teda jenom ta část na kapotě, jinak sedí perfektně;)

Ale tryska u řidiče má malej tlak. Ale ten problém jsem měl i s původními :myslim

Odesláno

1. servis nepořízeno a cesta tam úplně zbytečná.. :nevim to mi mohli říct i po telefonu, že budou mít čas až tak v srpnu

problém s ostřikovačem napůl vyřešen, je to vadou na trysce, takže reklamace..

zítra servis č. 2

Odesláno

Svíčky vyměněny, olej vyměněn, servo je opět na pí*u, takže jsem si vůbec nepomohl:grr:bacha a bude nutná výměna spojky .... PERFEKTNÍ...auto začíná žrát opravama prachy.. :grr

Odesláno

koukam ze s tim servem docela zapasis co? co se deje? a v tom tynci tu pdolozku teda taky nedostaly dolu? co to je za sviny podlozku???

Odesláno
Původně zaslal: oni

koukam ze s tim servem docela zapasis co? co se deje? a v tom tynci tu pdolozku teda taky nedostaly dolu? co to je za sviny podlozku???

v hrocháčí to ani nezkusili! Řekli mi že toho maj teď moc a že si mám zavolat v srpnu... to mi mohli říct i po telefonu.:nevim

a servo se měnilo protože v tom něco rachtalo někdy únor/březen. To nový dělalo hroznej rámus..zvláště ve vysokých otáčkách.. to bylo jak formule

a tohle už je 3. a taky je hlučný...řekl bych že méně než tamto ale prostě furt je to rámus... prostě se na to vyseru, koupím za 5tis novou repliku a nazdar.. takhle mě to stálo už 2900,- kč ty 2 výměny.vč. serv

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...