Guest StibTo Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 woody : to ja asi zacnu po lete az budou prachy s tema kosmetickejma vadama a opravama teprv nejaky \"tuneni\" bude asi muset pockat jelikoz NEKRADU (ani neseru penize..) Citovat
GRiMx Odesláno 15. červen 2010 Autor Odesláno 15. červen 2010 jn prachy nerostou na stromě aspoň chápete jak myslím the end Citovat
GRiMx Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Tak mám doma další SERVO... 29.6. jedeme na výměnu a další opravy tak doufám, že už konečně bude vše Ok a klid Citovat
GRiMx Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Tak novinek moc není a jedná se spíše o servis. 28.6. - Jedu do Hrochova týnce do firmy HORSLA, která dělá repase náprav Peugeot. Pokusí se mi uvolnit podložku na pravé torze aby se mohli přesadit a snížit nápravu. Pokud se jim to nepodaří tak pak už asi zbývá pouze nápravu celou sundat což se za ten den nestihne a druhej den auto potřebuju jinde. 29.6. - Mě čeká jiný automechanik. Jedu tam na výměnu serva (doufám,že už bude klid), výměna svíček, kontrola brzd atd.. atd.. a kompletní prohlídka auta a příprava na dovolenou. Začátek července pak pojedu na naplnění a servis klimatizace. To bude balík [upravil dne 23/6/10 GRiMx] Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Hmm, tak to já na tebe pány Horáčka a Sládka připravím. Jsou šikovný, to zmáknete. Citovat
GRiMx Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Původně zaslal: BoneDaddy Hmm, tak to já na tebe pány Horáčka a Sládka připravím. Jsou šikovný, to zmáknete. No pan Sládek si v telefonu moc nevěřil,že by se jim to povedlo odkud je znáš ? Citovat
genzer Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Grimx:ona jde naprava snizit bez demontaze napravy?nemas nejakej postup?moc by mi to pomohlo. Citovat
Rejty Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 ta podlozka co chani torzku pred vyklepnutim chce poradne mazat a pak tocit a tahat..jak je sisata,tak proste v jedene poloze vyskoci Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Původně zaslal: GRiMx No pan Sládek si v telefonu moc nevěřil,že by se jim to povedlo odkud je znáš ? V pořádku. Občas dělají takové drahoty do telefonu. Budu věřit, že to zmáknete. Když tak přemýšlím, budeš mít možná honičku dostat se k nim do dvora. Ale asi se dostaneš. Znám je z práce. Když se do té doby staví tak to s nima proberu. Když ne, tak jim brnku a proberem to taky. Moji 406 už u nich znají, byl jsem u nich na naplnění klimatizace. Citovat
GRiMx Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Původně zaslal: Rejty ta podlozka co chani torzku pred vyklepnutim chce poradne mazat a pak tocit a tahat..jak je sisata,tak proste v jedene poloze vyskoci mazala se 3-4 týdně a pokoušel jsem se o to aspoň 5x... jedna šla a ta druhá je skoro na mraky a ani o milimetr se nehla.. Citovat
GRiMx Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Původně zaslal: genzer Grimx:ona jde naprava snizit bez demontaze napravy?nemas nejakej postup?moc by mi to pomohlo. díky AKcz vím jak na to.. Citovat
GRiMx Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 V pořádku. Občas dělají takové drahoty do telefonu. Budu věřit, že to zmáknete. Když tak přemýšlím, budeš mít možná honičku dostat se k nim do dvora. Ale asi se dostaneš. Znám je z práce. Když se do té doby staví tak to s nima proberu. Když ne, tak jim brnku a proberem to taky. Moji 406 už u nich znají, byl jsem u nich na naplnění klimatizace. tak OK Tak mi je připrav :D:D Citovat
GRiMx Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 dneska jen výměna ostřikovačů.. původní malinké Citovat
GRiMx Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 a nové rostřikovací z Citroen Xsara/Saxo;) Jsou o dost větší (teda jenom ta část na kapotě, jinak sedí perfektně Ale tryska u řidiče má malej tlak. Ale ten problém jsem měl i s původními Citovat
GRiMx Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 1. servis nepořízeno a cesta tam úplně zbytečná.. to mi mohli říct i po telefonu, že budou mít čas až tak v srpnu problém s ostřikovačem napůl vyřešen, je to vadou na trysce, takže reklamace.. zítra servis č. 2 Citovat
GRiMx Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Svíčky vyměněny, olej vyměněn, servo je opět na pí*u, takže jsem si vůbec nepomohl:grr:bacha a bude nutná výměna spojky .... PERFEKTNÍ...auto začíná žrát opravama prachy.. Citovat
oni Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 koukam ze s tim servem docela zapasis co? co se deje? a v tom tynci tu pdolozku teda taky nedostaly dolu? co to je za sviny podlozku??? Citovat
GRiMx Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: oni koukam ze s tim servem docela zapasis co? co se deje? a v tom tynci tu pdolozku teda taky nedostaly dolu? co to je za sviny podlozku??? v hrocháčí to ani nezkusili! Řekli mi že toho maj teď moc a že si mám zavolat v srpnu... to mi mohli říct i po telefonu. a servo se měnilo protože v tom něco rachtalo někdy únor/březen. To nový dělalo hroznej rámus..zvláště ve vysokých otáčkách.. to bylo jak formule a tohle už je 3. a taky je hlučný...řekl bych že méně než tamto ale prostě furt je to rámus... prostě se na to vyseru, koupím za 5tis novou repliku a nazdar.. takhle mě to stálo už 2900,- kč ty 2 výměny.vč. serv Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.