Voighta Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 ochutnávka vypadá velice luxusně a těch 6 cm na zadku by sedánku moc slušelo. Citovat
GRiMx Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Tak jsem dostal od přítelkyně pár dodatečných dárečků k narozkám.. a mezi nimi i tohle tričko Aby jste na srazech věděli ke kterému autíčku patřím ještě se na to nechá dodělat černobíle obrys auta Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Tak jsem se rozhodl,že se udělá posledních pár nutných úprav na autě a potom the end. Už dále nebudu pokračovat Sníží se zadek auta, přibude sportovní výfuk a mooožnááá předělám ten interiér co mám rozdělaný. A pak už nic. Ostatní úpravy zrušeny a nebudu už kromě pár drobností nic na autě dělat:papa Takže některé sklamu, některé potěším , ale už se asi nebudete na něco nového těšit od mé Black Widow:roll:fnuk takže asi tak Citovat
Andreww Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Holt všechno jednou končí Ale neboj,... zase Tě to chytne Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 To není že by mě to už nechytalo.. ale přes léto investuju hlavně do \"oprav\" (chci nové rozvody, svíčky, silentbloky, zapalovací kabely, servo atd.. atd...) a po létě se s přítelkyní chceme koukat po novém bytu a já pomaličku po dalším Peugeotku takže už do toho nebudu rvát peníze Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Tak to je vecna skoda ale doufam ze jeste doplnis dokumentaci poslednich uprav ev.oprav, tohle tema jsem sledoval s nadsenim Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Stibto Tak to je vecna skoda ale doufam ze jeste doplnis dokumentaci poslednich uprav ev.oprav, tohle tema jsem sledoval s nadsenim dík.. no tak neodcházím z clubu jen už se to tady nebude moc plnit.. ale třeba mi přes zimu zase mrdne v kebuli a s něčím přijdu ... pokud teda už nebudu jezdit s novým ale to je ještě ve hvězdách.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 pokud teda už nebudu jezdit s novým ale to je ještě ve hvězdách.. A uz mas neco vyhlidleho ? Ja se mlsne poohlizim po nejake novejsi 307 (2005/6/7) nebo naopak starsi 308 .. ale zatim svyho pezotka prodavat nehodlam, hehe Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 A uz mas neco vyhlidleho ? Ja se mlsne poohlizim po nejake novejsi 307 (2005/6/7) nebo naopak starsi 308 .. ale zatim svyho pezotka prodavat nehodlam, hehe no jak už jsem tu na clubu zmiňoval tak jednoznačně 406 coupe (na 407 coupe nemám =D ) a auto se neprodá... dostala by ho přítelkyně Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Nj tak kupecko by bylo hezky na svezeni ale jinak mi to prijde jako deeesne neprakticky auto neni nad HB nebo sedan .... Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Stibto Nj tak kupecko by bylo hezky na svezeni ale jinak mi to prijde jako deeesne neprakticky auto neni nad HB nebo sedan .... no tak bylo by to letní potěšení... a sedánek by jezdil furt Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 jee lidi vasi praci bych chtel mit ...... zivit si dve auta pro poteseni, slovy dnes jiz klasika \"nechci se vas dotknout, ale kdo z vas to ma\" :D Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: marty777 The END...to je nějaká móda,néééé no tak někdo píše the end a že prodá auto atd.. ale pak to stejně pokračuje, já se nechystám auto prodat, neříkám že už nikdy do něj nic nekoupím, ale prostě plány do budoucna a nutné věci mě donutili šetřit každou korunu, takže už nebudou žádný prahy, přestavba nárazníku, zahlazení, duplex atd... atd.. co se letos měli na autě objevit Citovat
kopr Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 tyhle veci ctu velice nerad tak peknej zaklad rad bych to videl dotazeny do konce ale vim je to finančne dost naročný Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: kopr tyhle veci ctu velice nerad tak peknej zaklad rad bych to videl dotazeny do konce ale vim je to finančne dost naročný njn přišla blbá doba... ani mě to netěší, ale nedá se nic dělat Citovat
Andreww Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Přítelkyně přebere auto i vlákno a bude pokračování Citovat
Rejty Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: Stibto pokud teda už nebudu jezdit s novým ale to je ještě ve hvězdách.. A uz mas neco vyhlidleho ? Ja se mlsne poohlizim po nejake novejsi 307 (2005/6/7) nebo naopak starsi 308 .. ale zatim svyho pezotka prodavat nehodlam, hehe mno je to jedno jestli 307 nebo 308....obe auta sou takova mno......bral bych 307 SW:super je to skoda.....mne ceka v lete investovani taky do oprav a docela dost+ten lak..interier mam hototv krom 2 sedacek.....a pak the end taky:) Citovat
wooody Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 já teďko seženu taky ty přední čirý dodělám kola a taky prozatím končím, na autě je kosmetickejch vad až to neni hezký, takže u mě bude pokračování možná v zimě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.