Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dostal od přítelkyně pár dodatečných dárečků k narozkám.. a mezi nimi i tohle tričko :D Aby jste na srazech věděli ke kterému autíčku patřím :D

ještě se na to nechá dodělat černobíle obrys auta :D

Odesláno

Tak jsem se rozhodl,že se udělá posledních pár nutných úprav na autě a potom the end. Už dále nebudu pokračovat :roll Sníží se zadek auta, přibude sportovní výfuk a mooožnááá předělám ten interiér co mám rozdělaný.:roll A pak už nic. Ostatní úpravy zrušeny a nebudu už kromě pár drobností nic na autě dělat:papa

Takže některé sklamu, některé potěším :D, ale už se asi nebudete na něco nového těšit od mé Black Widow:roll:fnuk

takže asi tak :papa

Odesláno

To není že by mě to už nechytalo.. ;) ale přes léto investuju hlavně do \"oprav\" (chci nové rozvody, svíčky, silentbloky, zapalovací kabely, servo atd.. atd...) a po létě se s přítelkyní chceme koukat po novém bytu a já pomaličku po dalším Peugeotku :D takže už do toho nebudu rvát peníze ;)

Odesláno

Tak to je vecna skoda ale doufam ze jeste doplnis dokumentaci poslednich uprav ev.oprav, tohle tema jsem sledoval s nadsenim :potlesk;)

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

Tak to je vecna skoda ale doufam ze jeste doplnis dokumentaci poslednich uprav ev.oprav, tohle tema jsem sledoval s nadsenim :potlesk;)

dík.. no tak neodcházím z clubu :D jen už se to tady nebude moc plnit.. :myslim ale třeba mi přes zimu zase mrdne v kebuli a s něčím přijdu ...:D pokud teda už nebudu jezdit s novým :mrk ale to je ještě ve hvězdách..

Odesláno
pokud teda už nebudu jezdit s novým :mrk ale to je ještě ve hvězdách..

A uz mas neco vyhlidleho ? ;) Ja se mlsne poohlizim po nejake novejsi 307 (2005/6/7) nebo naopak starsi 308 :D .. ale zatim svyho pezotka prodavat nehodlam, hehe

Odesláno

A uz mas neco vyhlidleho ? ;) Ja se mlsne poohlizim po nejake novejsi 307 (2005/6/7) nebo naopak starsi 308 :D .. ale zatim svyho pezotka prodavat nehodlam, hehe

no jak už jsem tu na clubu zmiňoval tak jednoznačně 406 coupe (na 407 coupe nemám =D ) a auto se neprodá... dostala by ho přítelkyně ;)

Odesláno

Nj tak kupecko by bylo hezky na svezeni ale jinak mi to prijde jako deeesne neprakticky auto :D neni nad HB nebo sedan ....

Odesláno

Nj tak kupecko by bylo hezky na svezeni ale jinak mi to prijde jako deeesne neprakticky auto :D neni nad HB nebo sedan ....

no tak bylo by to letní potěšení... :D a sedánek by jezdil furt :D

Odesláno

jee lidi vasi praci bych chtel mit ...... zivit si dve auta pro poteseni, slovy dnes jiz klasika \"nechci se vas dotknout, ale kdo z vas to ma\" :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: marty777

The END...to je nějaká móda,néééé:myslim

no tak někdo píše the end a že prodá auto atd.. ale pak to stejně pokračuje, já se nechystám auto prodat, neříkám že už nikdy do něj nic nekoupím, ale prostě plány do budoucna a nutné věci mě donutili šetřit každou korunu, takže už nebudou žádný prahy, přestavba nárazníku, zahlazení, duplex atd... atd.. co se letos měli na autě objevit :nevim;)

Odesláno
Původně zaslal: kopr

tyhle veci ctu velice nerad tak peknej zaklad rad bych to videl dotazeny do konce ale vim je to finančne dost naročný ;)

njn přišla blbá doba... ani mě to netěší, ale nedá se nic dělat :nevim

Odesláno

pokud teda už nebudu jezdit s novým :mrk ale to je ještě ve hvězdách..

mno je to jedno jestli 307 nebo 308....obe auta sou takova mno......bral bych 307 SW:super

je to skoda.....mne ceka v lete investovani taky do oprav a docela dost+ten lak..interier mam hototv krom 2 sedacek.....a pak the end taky:):aut

Odesláno

já teďko seženu taky ty přední čirý dodělám kola a taky prozatím končím, na autě je kosmetickejch vad až to neni hezký, takže u mě bude pokračování možná v zimě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...