GRiMx Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Ha! Příspěvek číslo 500... už jsem kecka :D:D Citovat
GRiMx Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 tak jsem se dnes pustil do výměny tapecír ve dveřích... zatím jsem stihl jen jedny.. je to docela piplačka... Původní tapec. [upravil dne 19/7/09 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 A detail zítra dodělám zbytek dveří a potom se vrhnu na zadní plato, a stropnici držte palce.. Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 veľmi pekné aj ty si rozoberal komplet ten tapec? Myslím či si ho oddeloval od seba tie pozvárané časti Citovat
GRiMx Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: marko306 veľmi pekné aj ty si rozoberal komplet ten tapec? Myslím či si ho oddeloval od seba tie pozvárané časti Nechal jsem to vcelku, dal tomu asi tak 1 - 1,5cm převis a ten jsem tam nastrkal stejně jako byl původní.. Citovat
GRiMx Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: meldal to vypada opravdu luxusne.... Děkuji snad se povede i zbytek... Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 takže si ho troška prehol a on sa ti pootvoril a tak si sa tam dostal? Už to tu niekto takto robil, myslim, že Qcko. Lebo chcem to aj ja prečalúniť a oddeľovat sa mi to moc nechce aby som to nedovrzal Citovat
GRiMx Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: marko306 takže si ho troška prehol a on sa ti pootvoril a tak si sa tam dostal? Už to tu niekto takto robil, myslim, že Qcko. Lebo chcem to aj ja prečalúniť a oddeľovat sa mi to moc nechce aby som to nedovrzal jj přesně tak.. malým plochým šroubovákem jsem to tam nasoukal.. Citovat
309GT Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 ! Příprava na kožený sedačky?:D:D Citovat
GRiMx Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: 309GT ! Příprava na kožený sedačky?:D:D snad nějaký pěkný seženu...kdyžtak nechám počalounit tyhle:super Citovat
Qcko Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Ten tvoj novy tapacir som uz niekde videl a bol robeny presne takym istym stylom, ale kde to len bolo:myslim:aut:D ...kazdopadne budes to mat super:super Citovat
GRiMx Odesláno 17. srpen 2009 Autor Odesláno 17. srpen 2009 Tak tapecy jsou hotový, ale díky tomu že jsem použil blbý lepidlo tak v těch velkej vedrech se to někde odlepilo a udělali se bubliny takže to budu asi muset nějak opravit ..nechce se mi to strhávat a dělat celý znova jinak kromě pár detailů a toho že jsem včera uhejbal sanitce co houkala a idiot najel kolem na obrubák (poklice na sračky a plecháč trochu omlácenej ) se nic nového nestalo Citovat
Voighta Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Tak to máš štěstí že jen poklice a plecháč,vem si jak by dopadlo kdyby jsi měl elektrony. Takže poklice už jsou jen dvě? Citovat
kovi306 Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 tyto bubliny v tapacech se dají vyřešit velice jednoduše vemeš injekční stříkačku do ní natáhneš nějaký lepidlo jednoduše s tim propíchneš tu bublinu a stříkneš to tam a přilepíš... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.