Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Guest _Fíla_309
Odesláno

No to je tak na 14 dni minimalne, ted to je na klimatizaci, alarmu atd.. ve středu by to mělo jít na \"repas\" přední nápravy (manžety, kloubky,...) a za tejden na tmavy okna ...

Odesláno

hele lidičky chystám se trošku předělat přední masku ale boužel nemám dílnu ani pořádný vybavení... potřeboval by jsem asi z nějakýho tvrdýho plechu vyříznou takový 4 křidýlka.. nemohl by mi stím někdo pomoc ??? :D

Odesláno
Původně zaslal: Tunny

nakresli si to, makam v HK v lisovne a nad náma je Nástrojarna takže vyrobit něco z plechu není problém

to by bylo super... :super o víkendu na to vlítnu a udělám nějaký ty šablony :D a pošlu ti to... samozřejmě se pak mezi sebou nějak vyrovnáme :super

Odesláno

15. května jsem vám tady nahodil pár fotek jak pokračuju s přestavbou řadičky... dnes jsem se, ale posunul o velký kus dál a tak vám tady nahodím pár fotek =) Je to skoro hotový, už mi chybý jen hlavice od MOMO, která ještě stále nedorazila :nevim a chromovej rámeček ...

post-0-14109607332678_thumb.jpg

Odesláno

Volvik: dík, vím ale až tam bude rám tak to vidět nebude :D

Nejhorší je, že když jsem to dodělal tak mě napadlo jak to udělat jinak a asi by to vypadalo i líp... :D možá když bude v létě nuda tak to přestavím... teď se musím věnovat exteriéru :D interiér jsem rozmazloval už dost...

Odesláno

Tak jsem dnes upravil rámeček, lépe ho zahladil a poslal trošku strukturu karbonu jinam. :D Což je ale hlavní přišla mi MOMO hlavice a ta to celý rosekla :D po tom, co jsem sundal lebku a namontoval MOMO vypadá to úplně nějak jinak :D už mi schází poslední věc a to je chromovej rámeček,kterej půjde na ten, co je teď z carbonu...

[upravil dne 3/6/09 GRiMx]

post-0-14109607413713_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Tak jsem dnes upravil rámeček, lépe ho zahladil a poslal trošku strukturu karbonu jinam. :D Což je ale hlavní přišla mi MOMO hlavice a ta to celý rosekla :D po tom, co jsem sundal lebku a namontoval MOMO vypadá to úplně nějak jinak :D už mi schází poslední věc a to je chromovej rámeček,kterej půjde na ten, co je teď z chromu...

Hlavice MOMO

post-0-14109607413847_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: greg

tak ta MOMča je moc hezká ;) , o kolik ji cm máš zkrácenou?

[upravil dne 3/6/09 greg]

řadičku jsem ještě nezkracoval... ale o moc dolu nepůjde...nechci se připravit o \"pohodlí\" při řazení :D

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Původně zaslal: greg

tak ta MOMča je moc hezká ;) , o kolik ji cm máš zkrácenou?

[upravil dne 3/6/09 greg]

řadičku jsem ještě nezkracoval... ale o moc dolu nepůjde...nechci se připravit o \"pohodlí\" při řazení :D

Já jí zrátil o 3/4 a je to pohodlnější tak o 99%,ale asi jen pokud máš loketní opěrku....pak je to paráda
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Jak jsem koukal na tu řadičku,teď je to 100x lepší:super

Dík!! Teď mi Tunny hodil na dílnu plánek na ten rám, tak by mi ho prej měli cca do týdne udělat.. teprve pak to bude dotažený :D

all: :super taky jí zkrátím ale musím to malinko promyslet ... už takhle cejtím že na řazení 5ky se musím předklánět... :D:D:D

[upravil dne 4/6/09 GRiMx]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...