Guest _Fíla_309 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 No to je tak na 14 dni minimalne, ted to je na klimatizaci, alarmu atd.. ve středu by to mělo jít na \"repas\" přední nápravy (manžety, kloubky,...) a za tejden na tmavy okna ... Citovat
GRiMx Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 hele lidičky chystám se trošku předělat přední masku ale boužel nemám dílnu ani pořádný vybavení... potřeboval by jsem asi z nějakýho tvrdýho plechu vyříznou takový 4 křidýlka.. nemohl by mi stím někdo pomoc ??? Citovat
Tunny Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 nakresli si to, makam v HK v lisovne a nad náma je Nástrojarna takže vyrobit něco z plechu není problém Citovat
GRiMx Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Původně zaslal: Tunny nakresli si to, makam v HK v lisovne a nad náma je Nástrojarna takže vyrobit něco z plechu není problém to by bylo super... o víkendu na to vlítnu a udělám nějaký ty šablony a pošlu ti to... samozřejmě se pak mezi sebou nějak vyrovnáme Citovat
GRiMx Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 15. května jsem vám tady nahodil pár fotek jak pokračuju s přestavbou řadičky... dnes jsem se, ale posunul o velký kus dál a tak vám tady nahodím pár fotek =) Je to skoro hotový, už mi chybý jen hlavice od MOMO, která ještě stále nedorazila a chromovej rámeček ... Citovat
volvik Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 nevypada to spatne Pekna prace ale mas to trosku krive Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Zajímavý Ale asi bych šel jinou cestou,ale proti gustu žádná diskuse Citovat
GRiMx Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Volvik: dík, vím ale až tam bude rám tak to vidět nebude Nejhorší je, že když jsem to dodělal tak mě napadlo jak to udělat jinak a asi by to vypadalo i líp... možá když bude v létě nuda tak to přestavím... teď se musím věnovat exteriéru interiér jsem rozmazloval už dost... Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Tak jsem dnes upravil rámeček, lépe ho zahladil a poslal trošku strukturu karbonu jinam. Což je ale hlavní přišla mi MOMO hlavice a ta to celý rosekla po tom, co jsem sundal lebku a namontoval MOMO vypadá to úplně nějak jinak už mi schází poslední věc a to je chromovej rámeček,kterej půjde na ten, co je teď z carbonu... [upravil dne 3/6/09 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 ještě jedna malá fotka ze dneška... takovej žluten (o hodně menší) a mladší bráška Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: GRiMx Tak jsem dnes upravil rámeček, lépe ho zahladil a poslal trošku strukturu karbonu jinam. Což je ale hlavní přišla mi MOMO hlavice a ta to celý rosekla po tom, co jsem sundal lebku a namontoval MOMO vypadá to úplně nějak jinak už mi schází poslední věc a to je chromovej rámeček,kterej půjde na ten, co je teď z chromu... Hlavice MOMO Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Chce to vidět live nějak se mi nedaří to dobře nafotit... Citovat
greg Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 tak ta MOMča je moc hezká , o kolik ji cm máš zkrácenou? [upravil dne 3/6/09 greg] Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: greg tak ta MOMča je moc hezká , o kolik ji cm máš zkrácenou? [upravil dne 3/6/09 greg] řadičku jsem ještě nezkracoval... ale o moc dolu nepůjde...nechci se připravit o \"pohodlí\" při řazení Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: greg tak ta MOMča je moc hezká , o kolik ji cm máš zkrácenou? [upravil dne 3/6/09 greg] řadičku jsem ještě nezkracoval... ale o moc dolu nepůjde...nechci se připravit o \"pohodlí\" při řazení Já jí zrátil o 3/4 a je to pohodlnější tak o 99%,ale asi jen pokud máš loketní opěrku....pak je to paráda Citovat
volvik Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 no ja jsem ji taky zkracoval o nejakych 5cm mozna vic a je to o hodne pohodlnejsi Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Jak jsem koukal na tu řadičku,teď je to 100x lepší Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 GRiMx Moc hezká a co se týče zkrácený mám taky tak 5cm a je do daleko víc pohodlnější. Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Jak jsem koukal na tu řadičku,teď je to 100x lepší Dík!! Teď mi Tunny hodil na dílnu plánek na ten rám, tak by mi ho prej měli cca do týdne udělat.. teprve pak to bude dotažený all: taky jí zkrátím ale musím to malinko promyslet ... už takhle cejtím že na řazení 5ky se musím předklánět... :D:D [upravil dne 4/6/09 GRiMx] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.