Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Tak carbon. folie tady ještě není tak jsem si aspoň nechal udělat rámečky budíků ...

po montáži: kruhy seděli ale obloučky jsem musel dost upravovat..

post-0-14109606972295_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

tak mám 1. fázi za sebou :D rámeček jsem zadělal a celej zakitoval.. teď mě ještě čeká nějaký to broušení a pak to dostane základní barvu =)

To jsi dělal celé z kitu?

Odesláno

Zdar, koukal jsem na ten volant co jsi tam pořídil a vypadá pekně. Zajímalo by mě, jestli máš už nápad na co použít ty 2 červený tlačítka co na něm jsou, nebo teprve rozmýšlíš :)

Dan

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

tak mám 1. fázi za sebou :D rámeček jsem zadělal a celej zakitoval.. teď mě ještě čeká nějaký to broušení a pak to dostane základní barvu =)

To jsi dělal celé z kitu?

kit je jen na povrchu..aby to bylo hladký a jednolitý..

Odesláno
Původně zaslal: dskala

Zdar, koukal jsem na ten volant co jsi tam pořídil a vypadá pekně. Zajímalo by mě, jestli máš už nápad na co použít ty 2 červený tlačítka co na něm jsou, nebo teprve rozmýšlíš :)

Dan

Boužel jsem volant vrátil a nábu stornoval :roll odešla mi elektrika ve dveřích, museli jí komplet předělávat a to se mi na financích dost podepsalo, zvláště teď měsíc po novém laku... takže volant bude někdy v budoucnu... dost mě to mrzí ale nic nenadělám... nefungoval mi centrál, okýnka, repráky, prostě nic... sice mám klimatizaci ale i tak bez oken v létě děs.. 306 na tohle trpí ale teď už stím snad bude klid...:roll

[upravil dne 15/5/09 GRiMx]

Odesláno

Tak posílám první fotky řadičky.. je to jen pro představu... ve finále bude potážená páka i rámeček dole carbonovou folii, hlavici bude GTR od momo a musím ještě doladit napnutí manžety...

post-0-14109606975972_thumb.jpg

Odesláno

Tak carbon. folie tady ještě není tak jsem si aspoň nechal udělat rámečky budíků ...

ty ramecky jsou koupil nekde hotovy ? kolik staly a kde jsi je porizoval ?

Odesláno
Původně zaslal: zabit

Rámečky dělaj tady v Pardubicích více méně na zakázku.. stáli 570,-kč .. ale jak říkám obroučky nebyli přesný a musel jsem je doupravit..

Odesláno

Původně zaslal: zabit

Rámečky dělaj tady v Pardubicích více méně na zakázku.. stáli 570,-kč .. ale jak říkám obroučky nebyli přesný a musel jsem je doupravit..

hele co takhle se na nekdy domluvit a dat sraz nekde v Pce, jezdi tam i kamos Oni, tak srazime 3x306(neni uz sraz, abych to dal do srazu :aut)

Odesláno

jj neni problem,kdyz to bude ve vsedni den,jsem pro. Jen pockejte,uz budou kola,dnes sem je privezl z lesteni,mnamka.

[upravil dne 15/5/09 oni]

Guest _Fíla_309
Odesláno

až bude hotova 306 tak to mam do pardubek asi 40km... taky bych se přidal..momentalne se mohu dostavit jedine 309

Odesláno
Původně zaslal: _Fíla_309

až bude hotova 306 tak to mam do pardubek asi 40km... taky bych se přidal..momentalne se mohu dostavit jedine 309

Kdypak bude hotová ?? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...