GRiMx Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 děláno na původním rámečku namanžetu... Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Tak carbon. folie tady ještě není tak jsem si aspoň nechal udělat rámečky budíků ... po montáži: kruhy seděli ale obloučky jsem musel dost upravovat.. Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 v autě: [upravil dne 15/5/09 GRiMx] Citovat
Kvasky Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx tak mám 1. fázi za sebou rámeček jsem zadělal a celej zakitoval.. teď mě ještě čeká nějaký to broušení a pak to dostane základní barvu =) To jsi dělal celé z kitu? Citovat
dskala Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Zdar, koukal jsem na ten volant co jsi tam pořídil a vypadá pekně. Zajímalo by mě, jestli máš už nápad na co použít ty 2 červený tlačítka co na něm jsou, nebo teprve rozmýšlíš Dan Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: GRiMx tak mám 1. fázi za sebou rámeček jsem zadělal a celej zakitoval.. teď mě ještě čeká nějaký to broušení a pak to dostane základní barvu =) To jsi dělal celé z kitu? kit je jen na povrchu..aby to bylo hladký a jednolitý.. Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: dskala Zdar, koukal jsem na ten volant co jsi tam pořídil a vypadá pekně. Zajímalo by mě, jestli máš už nápad na co použít ty 2 červený tlačítka co na něm jsou, nebo teprve rozmýšlíš Dan Boužel jsem volant vrátil a nábu stornoval odešla mi elektrika ve dveřích, museli jí komplet předělávat a to se mi na financích dost podepsalo, zvláště teď měsíc po novém laku... takže volant bude někdy v budoucnu... dost mě to mrzí ale nic nenadělám... nefungoval mi centrál, okýnka, repráky, prostě nic... sice mám klimatizaci ale i tak bez oken v létě děs.. 306 na tohle trpí ale teď už stím snad bude klid... [upravil dne 15/5/09 GRiMx] Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Ty rámečky to posunuli o kousek dál. P.S.: Taky je mám. Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Tak posílám první fotky řadičky.. je to jen pro představu... ve finále bude potážená páka i rámeček dole carbonovou folii, hlavici bude GTR od momo a musím ještě doladit napnutí manžety... Citovat
zabit Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx Tak carbon. folie tady ještě není tak jsem si aspoň nechal udělat rámečky budíků ... po montáži: kruhy seděli ale obloučky jsem musel dost upravovat.. ty ramecky jsou koupil nekde hotovy ? kolik staly a kde jsi je porizoval ? Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: zabit Původně zaslal: GRiMx Tak carbon. folie tady ještě není tak jsem si aspoň nechal udělat rámečky budíků ... po montáži: kruhy seděli ale obloučky jsem musel dost upravovat.. ty ramecky jsou koupil nekde hotovy ? kolik staly a kde jsi je porizoval ? Rámečky dělaj tady v Pardubicích více méně na zakázku.. stáli 570,-kč .. ale jak říkám obroučky nebyli přesný a musel jsem je doupravit.. Citovat
agresssor Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 ty jo ty obroucky u budiku sou paradni fakt to vypada skvele:) Citovat
zabit Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: zabit Původně zaslal: GRiMx Tak carbon. folie tady ještě není tak jsem si aspoň nechal udělat rámečky budíků ... po montáži: kruhy seděli ale obloučky jsem musel dost upravovat.. ty ramecky jsou koupil nekde hotovy ? kolik staly a kde jsi je porizoval ? Rámečky dělaj tady v Pardubicích více méně na zakázku.. stáli 570,-kč .. ale jak říkám obroučky nebyli přesný a musel jsem je doupravit.. hele co takhle se na nekdy domluvit a dat sraz nekde v Pce, jezdi tam i kamos Oni, tak srazime 3x306(neni uz sraz, abych to dal do srazu ) Citovat
oni Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 jj neni problem,kdyz to bude ve vsedni den,jsem pro. Jen pockejte,uz budou kola,dnes sem je privezl z lesteni,mnamka. [upravil dne 15/5/09 oni] Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 no problemo...se domluvte a můžem udělat nějakej takovej mini sraz .. čím víc tím líp [upravil dne 15/5/09 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 tak carbon tu stále není, tak se toho moc neděje...dnes jsem jen dolakoval nějaký věci a přihrádku ozdobil 3D číslicema Citovat
kovi306 Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 velmi pěkné to mě nenapadlo dát sem ten znak je to pěkný...máš to čím dáltim vymazlenější fakt paráda Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 až bude hotova 306 tak to mam do pardubek asi 40km... taky bych se přidal..momentalne se mohu dostavit jedine 309 Citovat
GRiMx Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: _Fíla_309 až bude hotova 306 tak to mam do pardubek asi 40km... taky bych se přidal..momentalne se mohu dostavit jedine 309 Kdypak bude hotová ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.