Kekros Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx a tady jsou moje 2 největší krásky =) U vás doma nevaříte pořádný jídlo ? Takový hubený krásky . Ale autí chválim Citovat
oni Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Spis mu zavidim ze mu ho meje,sakra budu tu svou nejak taky donutit. a auti vypada dobre... Citovat
volvik Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek GRiMx : pěkny pěkny , no kluci nemužete mi vyfotit tu čirou jak to sviti? jinak pěkny Klidne vyfotim neni problem ale problem je v krouzkach budu muset menit barvu tak jak to delal boulik protoze to je nejaka zelena nebo co to je za barvu je to pruste takze se bude menit ale foto hodim do sveho vlakna nebo pokud bude rychlejsi GRiMx tak ti to fotne Citovat
GRiMx Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 to zpozdílek: tady to uvidíš líp jak to svítí než na fotce... Citovat
zabit Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 sry za ale nebydlis nahodou na dubine ? Citovat
GRiMx Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Nebydlim.ale mohl jsi me tam v patek videt.byl jsem tam za kamosem Citovat
Kekros Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: oni Spis mu zavidim ze mu ho meje,sakra budu tu svou nejak taky donutit. a auti vypada dobre... Tak navrhni polovičce, že na oplátku umeješ ty jí Citovat
dolly1010 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 a tady jsou moje 2 největší krásky =) Citovat
GRiMx Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 To si pis,ze dostala odmenu za umyti auta =D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Chcem sa opytat, na tie plasty v interiery sa pouziva nejaky specialny lak ? A zvladol by som to doma sam ked mam minimalne lakirnicke skusenosti ? Citovat
GRiMx Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Hele tohle je prkotina.pouzil jsem normalne barvu na interiery aut a bezbarvej lak..sezenes v baumaxu nebo tak...akorad je potreba vsechny dily poradne odmastit.treba benzinem do zapalovacu,redidlem nebo tak.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 A bezbarevny lak striekas este ked to je mokre, alebo az ked to zaschne Som v striekany lama .. Citovat
GRiMx Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 rači to nech zaschnout.. rozhodně.. když to stříkneš brzo tak se ti to může smísit a povrch nění ůplně hladkej.. Citovat
greg Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 máš to pěkný i ty plasty, asi se do toho taky dám. Akorát né stříbrnou, můžu použít metlu co mam na auto? tak kilo mi zbylo. Citovat
Boulik Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 melo by to v pohode jit nastrikat ale nwm s lakovanim Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 tak jsem se nechal trošku inspirovat tomem406 a pustil jsem se do přestavby řadičky =) stáhnul jsem manžetu dolů a teď se snažím využít ten plastovej úchyt, celej zadělat, zakitovat a potáhnout společně s řadící pákou carbonem. současnou hlavici vyměním za Momo GTR. až to bude hotový pošlu galerii =) doufám že se to povede... Citovat
Bobo.KH Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx Tak tady posílám nějaký info o těch neonech v kufru. Tyč jsem zvolil extra svítivou aby osvětlení bylo dostačující když jsem odpojil světlo. Neony byli upraveny na autozapalovač, to jsem odžíznul. Z konektoru na světlo jsem sundal plastový pouzdro a dráty od neonu namotal na kontakty a vše zaizoloval. pár fotek >>> [upravil dne 1/5/09 GRiMx] Taky mám tem samej jeden v kufru.A druhý v masce.:D:D Citovat
GRiMx Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 tak mám 1. fázi za sebou rámeček jsem zadělal a celej zakitoval.. teď mě ještě čeká nějaký to broušení a pak to dostane základní barvu =) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.