Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

a tady jsou moje 2 největší krásky =)

U vás doma nevaříte pořádný jídlo ? Takový hubený krásky :bojim. Ale autí chválim :D

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

GRiMx : pěkny pěkny , no kluci nemužete mi vyfotit tu čirou jak to sviti? jinak pěkny :super

Klidne vyfotim neni problem ale problem je v krouzkach budu muset menit barvu tak jak to delal boulik protoze to je nejaka zelena nebo co to je za barvu je to pruste :blicismajlik takze se bude menit :) ale foto hodim do sveho vlakna ;) nebo pokud bude rychlejsi GRiMx tak ti to fotne ;)

Odesláno
Původně zaslal: oni

Spis mu zavidim ze mu ho meje,sakra budu tu svou nejak taky donutit. a auti vypada dobre...

Tak navrhni polovičce, že na oplátku umeješ ty jí ;)

Odesláno

Chcem sa opytat, na tie plasty v interiery sa pouziva nejaky specialny lak ?

A zvladol by som to doma sam ked mam minimalne lakirnicke skusenosti ?

Odesláno

Hele tohle je prkotina.pouzil jsem normalne barvu na interiery aut a bezbarvej lak..sezenes v baumaxu nebo tak...akorad je potreba vsechny dily poradne odmastit.treba benzinem do zapalovacu,redidlem nebo tak..

Odesláno

A bezbarevny lak striekas este ked to je mokre, alebo az ked to zaschne :)

Som v striekany lama .. :D

Odesláno

máš to pěkný ;) i ty plasty, asi se do toho taky dám. Akorát né stříbrnou, můžu použít metlu co mam na auto? tak kilo mi zbylo. ;)

Odesláno

tak jsem se nechal trošku inspirovat tomem406 a pustil jsem se do přestavby řadičky =) stáhnul jsem manžetu dolů a teď se snažím využít ten plastovej úchyt, celej zadělat, zakitovat a potáhnout společně s řadící pákou carbonem. současnou hlavici vyměním za Momo GTR. až to bude hotový pošlu galerii =) doufám že se to povede...

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Tak tady posílám nějaký info o těch neonech v kufru. Tyč jsem zvolil extra svítivou aby osvětlení bylo dostačující když jsem odpojil světlo. Neony byli upraveny na autozapalovač, to jsem odžíznul. Z konektoru na světlo jsem sundal plastový pouzdro a dráty od neonu namotal na kontakty a vše zaizoloval. pár fotek >>>

[upravil dne 1/5/09 GRiMx]

Taky mám tem samej jeden v kufru.A druhý v masce.:D:D:D

Odesláno

tak mám 1. fázi za sebou :D rámeček jsem zadělal a celej zakitoval.. teď mě ještě čeká nějaký to broušení a pak to dostane základní barvu =)

post-0-14109606817783_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...