Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Hmm Chevelle SS, dobrej vkus. :mrk

:D:super pouze škoda,že to nebyl SS 454. Byl to SS 396, přední karoserie přestavěna tak,že se odklápěla celá dopředu (maska,blatníky,kapota atd...), motor to mělo z corvetty:D komplet celej interiér byli jen plechy a 1 sedačka. Vizuálně to bylo jako dragster ;)

Odesláno

Hmm Shelby GT 500 E, dobrý vkus. :mrk

auto krásný =) ale na můj vkus už moc ohraný a okoukaný :D ale samozřejmě byla kolem něco ta největší kupa lidí.:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak auto je v servisu, vše se opraví a budeme zase v nejlepší kvalitě.. Jinak rozhodnuto bylo,že auto zůstane doma.. bude to takovej pracant :D využije se na dovolený a daleké cesty kvůli prostoru a nízké spotřebě. :D

na 2. autě se stále pracuje... :ticho

Odesláno

Tak autíčko je opraveno a jsme zase ve skvělé formě! :aut:super

Nakonec se ukázalo,že se SERVO měnilo úplně zbytečně, že bylo OK a rozbitá byla kladka pod ní :roll

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem ve čtvrtek vyrazil na \"dovolenou\" k babče. Cesta asi 350km... Spočítal jsem si spotřebu a natankoval nějakých 48 litrů benzínu, že to mám na cestu tam a zpět + nějakého pojíždění a výlety.

Vyrazil jsem. Za Prahou když jsem se napojil na dálnici na plzeň cca ujetých 140km tak jsem zastavil na odpočívadle, protože měrka ukazovala, že přes 20litrů benzínu je už pryč :o Otevřel jsem kapotu a zjistil, že mi teče benzín z 1. vstřikovacího ventilu... a to ne málo :roll jakmile jsem se ho dotknul, benzín začal stříkat všude. Nezbylo nic jiného než dojet.

cca 320km od Pardubic už jsem musel tankovat protože svítila kontrolka beznínu. K babče jsem dojel se spotřebou nějakých 50litrů na 350 km :(

V pátek po 4 hodinách práce s dědou a strejdou když jsme vše asi 3x rozmontovali a smontovali jsme to dali do kupy... šok pro mě byl, že jeden tenhle plastovej malej ventil stojí u Peugeotu 2300,- kč! A to tam jsou 4. Nakonec to vypadá,že ale není prasklej a chce vyměnit jen všechny těsnění na všech ventilech.

Tak nebo tak se mi to pěkně prodražilo

Ještě že jsem nejel někam do zahraničí :aut

[upravil dne 31/10/10 10:18 GRiMx]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...