GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Qcko,309GT: jako jj sedí to k sedanu ten zadek nahoře, ale teď je až moc nahoře a je to znát i na jízdě auto nemusím mít v rovině, klidně bych nechla zadek víš ale teď je to moc a chce to min 2-3 cm dolů Alu bude RSW 271. Vím, že RSW nepatří zrovna k TOP mezi alu, ale na lepší není a jejich barevné kombinace si myslím, že černý budou slušet Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Přesně tak,jen zlehka posadit a bude to top;) RSW - no,jsou názory že jsou na hovno,ale i názory že to tak strašný není.Asi záleží i hodně na tom,jak s tím jezdíš.Když budeš vymetat díry a kanály,je to jasný Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 ještě foto bez krajních parkovaček Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: 309GT Přesně tak,jen zlehka posadit a bude to top;) RSW - no,jsou názory že jsou na hovno,ale i názory že to tak strašný není.Asi záleží i hodně na tom,jak s tím jezdíš.Když budeš vymetat díry a kanály,je to jasný jj já si taky myslím. o ulici vedle jsou 2 černý fabie, (jedna je bráchy mojí spolužačky) obě maj RSW (jeden 16\", druhej 17\") a říkal, že už má 3.značku alu a nepocítil v nich rozdíl. RSW má už skoro 2 roky a prej spokojenost. Nemám to na závody, dírám se vyhejbám, jde mi hlavně o design a to podle mě v pohodě obstaraj;) Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Díky všem :mrk tak to vypadá že pro kolečka si pojedu už v úterý Citovat
oni Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 takze jaky tam mas ted kola a pruziny jsou kolik? -40?? Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: oni takze jaky tam mas ted kola a pruziny jsou kolik? -40?? capy říkal -35 ale od tohodle výrobce jsem na netu našel jen -40 tak nevím.. 5mm tam 5mm sem =D hlavně že je to přesně podle mých představ =) teď tam je 14\" s pneu 65, pak tam bude 15\" s pneu 55 Citovat
BrankoKK Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 moc pekne a tie svetla docela machrovinka, parada!!!:potlesk:potlesk Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 a co je pro mě ještě důležité je to,že se stouhle výškou dostanu do ulice když jsem poprvé vjížděl přes ty betonový retardéry tak jsem měl docela strach, ale nakonec to bylo v poho být níž ale tak už škrtám Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: BrankoKK moc pekne a tie svetla docela machrovinka, parada!!!:potlesk:potlesk děkuji:D Citovat
oni Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 vypada to pekne az pujde prdel dolu.... mas to nejak v planu ted? to si mi psal vcera kvuli tomu zadku? az by si ho mel hotovej,stavil bych se konecne u tebe na to kafe:D Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: oni vypada to pekne az pujde prdel dolu.... mas to nejak v planu ted? to si mi psal vcera kvuli tomu zadku? az by si ho mel hotovej,stavil bych se konecne u tebe na to kafe:D mám to v plánu co nejdřív. uvidím jak se domluvím s AKCZ .nechce se mi až do Litoměřic:roll a stavit se můžeš i tak Citovat
$ Torrez $ Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 už jen ty kolesa;).Jinak to snížení je good Citovat
Capy Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 tak koukám že už máš poníženo už jen dorovnat zadek a je to super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.