Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový problém a to s ventilátorem na chladiči a to takový že nespíná, nemáte někdo nějaké zkušenosti čím by to mohlo být?

Odesláno

Probíralo se to tady mrtěkrát. Může to bejt Bitron, vadný ventilátor, kontakt, ...

Jaký máš auto/motor/saharu (jednorychlostní/dvourychlostní; počet vrtulí). Hoď si to do popisu ať sme chytřejší ;)

Odesláno

Mám 206 gti 2.0 Je tam jedna vrtule i s odporem na druhou rychlost, ventilátor jede když ho připojím na napájení na tvrdo před ventilátorem je stálích dvanáct voltů a všechny kontakty jsem čistil a i relátka jsem zkoušel ...

Odesláno

Mam podobny problem. Nespinal mi ventilator pri prehriati ani ked som zapol klimu a svietila mi kontrolkla motoru. Rozobral som to a na relatku bol vypadnuty kontakt..to som opravil. Teraz pri prehriati ventilator zopne ale klima stale nezopina a kontrolka svieti dalej. Vsetky kontakty som uz pozrel..aj relatka pomenil. Uz ma napada iba BSI jednotka.

Odesláno
Původně zaslal: Rado-S16

Mam podobny problem. Nespinal mi ventilator pri prehriati ani ked som zapol klimu a svietila mi kontrolkla motoru. Rozobral som to a na relatku bol vypadnuty kontakt..to som opravil. Teraz pri prehriati ventilator zopne ale klima stale nezopina a kontrolka svieti dalej. Vsetky kontakty som uz pozrel..aj relatka pomenil. Uz ma napada iba BSI jednotka.

To vypdá na Bitron
Guest servisman
Odesláno

nemusí to býti bitron já měl upadlý kontakt za relátkem jak je svorkovnice ,taky mne to trápilo relátka byla v poho ale pak jsem za svorkovnicí právě objevil ten upadlý drátek

[upravil dne 23/4/09 honza406]

• O 2 týdny později...
Odesláno

A kde sa nachadza ten Bitron? Nezopina relatko nahodou v BSI jednotke?

Původně zaslal: DK206

Na kterém relátku? V sahaře? Spodní nebo vrchní?

To si uz nepamatam....ale bol to biely hruby kablik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...