DK206 Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Zdravím, mám takový problém a to s ventilátorem na chladiči a to takový že nespíná, nemáte někdo nějaké zkušenosti čím by to mohlo být? Citovat
dolly1010 Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Probíralo se to tady mrtěkrát. Může to bejt Bitron, vadný ventilátor, kontakt, ... Jaký máš auto/motor/saharu (jednorychlostní/dvourychlostní; počet vrtulí). Hoď si to do popisu ať sme chytřejší Citovat
DK206 Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 Mám 206 gti 2.0 Je tam jedna vrtule i s odporem na druhou rychlost, ventilátor jede když ho připojím na napájení na tvrdo před ventilátorem je stálích dvanáct voltů a všechny kontakty jsem čistil a i relátka jsem zkoušel ... Citovat
Rado-S16 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Mam podobny problem. Nespinal mi ventilator pri prehriati ani ked som zapol klimu a svietila mi kontrolkla motoru. Rozobral som to a na relatku bol vypadnuty kontakt..to som opravil. Teraz pri prehriati ventilator zopne ale klima stale nezopina a kontrolka svieti dalej. Vsetky kontakty som uz pozrel..aj relatka pomenil. Uz ma napada iba BSI jednotka. Citovat
DK206 Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Na kterém relátku? V sahaře? Spodní nebo vrchní? Citovat
EXI.60 Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: Rado-S16 Mam podobny problem. Nespinal mi ventilator pri prehriati ani ked som zapol klimu a svietila mi kontrolkla motoru. Rozobral som to a na relatku bol vypadnuty kontakt..to som opravil. Teraz pri prehriati ventilator zopne ale klima stale nezopina a kontrolka svieti dalej. Vsetky kontakty som uz pozrel..aj relatka pomenil. Uz ma napada iba BSI jednotka. To vypdá na Bitron Citovat
Guest servisman Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 nemusí to býti bitron já měl upadlý kontakt za relátkem jak je svorkovnice ,taky mne to trápilo relátka byla v poho ale pak jsem za svorkovnicí právě objevil ten upadlý drátek [upravil dne 23/4/09 honza406] Citovat
Rado-S16 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 A kde sa nachadza ten Bitron? Nezopina relatko nahodou v BSI jednotke? Původně zaslal: DK206 Na kterém relátku? V sahaře? Spodní nebo vrchní? To si uz nepamatam....ale bol to biely hruby kablik. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.