Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mam peugeota 407sw v plne vybave a momentalne mam trosku problem s originalni navigaci.

Navigace si nejakym zahadnym zpusobem pamatuje jedno mesto jako vychozi bod pro navigaci a ja nejsem schopen toto mesto odstranit. V praxi to znamena, ze kdyz se chci nechat navigovat na nejake misto, navigace me nenaviguje z aktualni polohy, ale z toho daneho mesta, ktere si neustale pomatuje. Nazev tohoto mesta i stale sviti na display.

Toto mesto se take samo objevy, kdzy zadavem adresu lokace do ktere chci byt navigovan a misto vyplneni policek(mesto, adresa, cp.), oznacim tlacitko pod policky \"Curr.Loc.\" - coz si prekladam jako current location = cili vychozi poloha.

Muzete mi prosim poradit jak se tohoto problemu zbavit tak, aby me navigace navygovala vzdy z aktualni polohy?

Dekuji.

Odesláno

Ale na mape mi spravnou pozici auta ukazuje. I jeho pohyb a udaje o rychlosti. Jde jen o to, ze pokud zadam navigovat na nejakou adresu, nenaviguje me ze soucasne polohy auta, ale z toho vychoziho bodu, ktery si pamatuje.

Guest stanisko
Odesláno
Původně zaslal: DrGreen

Ale na mape mi spravnou pozici auta ukazuje. I jeho pohyb a udaje o rychlosti. Jde jen o to, ze pokud zadam navigovat na nejakou adresu, nenaviguje me ze soucasne polohy auta, ale z toho vychoziho bodu, ktery si pamatuje.

potrebny RESTART.....:roker

Odesláno

Manual bohuzel nemam. Pokud by se nasel nejaky odkaz na manual v idealni pripade na cz, ale muze byt i en, budu rad.

co se tyka restartu, netusim jak jej provest, muzete mi tedy prosim poradit? Dekuji!

Odesláno

Diky moc za link na prirucku.

Bohuzel ani pomoci prirucky se mi nepodarilo problem vyresit. V prirucce o nem nic nepisi a to jak resetovat GPS tam take nepisi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...