tom-tom Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Uff, tak jsem prolezl všechny příspěvky o volnoběhu, ale žádný můj problém neřeší. Asi na 14 dnů to přestalo a už je to tu zas. Když je motor studený, 1 minutu po startu začnou kolísat otáčky volnoběhu v rozmezí 700 - 2000. Po asi dalších 2-3 minutách se motor trochu zahřeje a otáčky se ustálí. Nevíte někdo, které čidlo má vliv na obohacování směsi za studena? Mám pocit, že mi nefunguje obohacování a ECU se to snaží korigovat krok. motorkem volnoběhu. Mám novou vačkovku, 2 ECU (fenix 1b), zapal. kabely, svíčky, přetěsněný motor, lambdu, paliv. filtr a dokonce jsem byl v autoriz. servisu (tímto zdravím ty koko.. v LionCar Kunovice, kteří umí akorát tak tahat prachy za nic). t-t Citovat
RALLYMAN Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 zdar stěmi koko.. máš pravdu já tam byl taky,vyplázl sem jen prachy za hovno!ale jinak ti bohužel neporadim.čau Citovat
Lucky Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 tom-tom: jestli vydrzis \"par dnu\", tak ti na mail nebo sem hodim nejake data o te jednotce. Mam na to uzitecnou hnihu od Haynese. Ted ale nevim, jestli je tam zrovna Fenix 1b, ale tusim ze jo. Tak len trpezlivos? Citovat
tom-tom Odesláno 11. červen 2004 Autor Odesláno 11. červen 2004 Ok, dělá mi to už půl roku, takže nějaký ten den mě nezabije. Jen doufám, že mě to alespoň trochu přiblíží k vyřešení tohoto problému... Zatím dík Citovat
Lucky Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Tak knihu jsem ofotil, ted jen pockam az mi to kamos posle. Nenamitas nic proti anglictine? Jinak poslu ti to asi na maila. Citovat
tom-tom Odesláno 11. červen 2004 Autor Odesláno 11. červen 2004 Ne, anglictina mi nejak moc nevadi. A na mail mi to taky nevadi Citovat
Lucky Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 tak mam je doma, celkem to ma asi 5MB. Schranka ti to prezije? Nebo mas omezeni? Citovat
tom-tom Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 Ne, v pohodě, mám 10MB mailbox (nebo aspoň nevím, že by bylo u quicku nějaké omezení), takže sem s tím... Dík. [Editován dne 15/6/04 tom-tom] Citovat
tom-tom Odesláno 16. červen 2004 Autor Odesláno 16. červen 2004 Skvělé, dík. Teď se tím musím prokousat, snad na to přijdu.... Citovat
Lucky Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Kdybys chtel vysvetli ty ruzne zkratky, kterych je tam habadej, tak pisni. Poslu ti to, je na to specialni kapitola. Doufam, ze ti pomuze aspon to, co jsem ti poslal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.