Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

405SRI 1.9 4x4 a kolísání volnoběhu za studena (nefunguje oboh.

Recommended Posts

Odesláno

Uff, tak jsem prolezl všechny příspěvky o volnoběhu, ale žádný můj problém neřeší.

Asi na 14 dnů to přestalo a už je to tu zas.

Když je motor studený, 1 minutu po startu začnou kolísat otáčky volnoběhu v rozmezí 700 - 2000. Po asi dalších 2-3 minutách se motor trochu zahřeje a otáčky se ustálí.

Nevíte někdo, které čidlo má vliv na obohacování směsi za studena? Mám pocit, že mi nefunguje obohacování a ECU se to snaží korigovat krok. motorkem volnoběhu.

Mám novou vačkovku, 2 ECU (fenix 1b), zapal. kabely, svíčky, přetěsněný motor, lambdu, paliv. filtr a dokonce jsem byl v autoriz. servisu (tímto zdravím ty koko.. v LionCar Kunovice, kteří umí akorát tak tahat prachy za nic).

t-t

Odesláno

tom-tom:

jestli vydrzis \"par dnu\", tak ti na mail nebo sem hodim nejake data o te jednotce. Mam na to uzitecnou hnihu od Haynese. Ted ale nevim, jestli je tam zrovna Fenix 1b, ale tusim ze jo. Tak len trpezlivos? :papa

Odesláno

Kdybys chtel vysvetli ty ruzne zkratky, kterych je tam habadej, tak pisni. Poslu ti to, je na to specialni kapitola. Doufam, ze ti pomuze aspon to, co jsem ti poslal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...