zibar Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Zdravím,mám delší dobu problém se zvýšenou hlučností z přední části vozu,zejméne při rychlosti od 50 do 70km/hod.Už jsem vyměnil ložiska na diferáku,pravou poloosu/repasovaná/ a i ložisko na pravém předním kole.Zvýšená hlučnost neustane ani při vyřazené rychlosti. Při zatáčení se hlučnost nemění.Děkuji za každou radu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 hluk stejny při zimnich i letnich pneu? Citovat
zibar Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 Hlučnost je stejná jak při použití zimních pneu i tak i letních Citovat
zibar Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 Zvuk lze definovat jako \"hučení\" Citovat
zibar Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 Blíže zvuk nejde specifikovat,jakmile přesáhne rychlost 75km/hod tak se intenzita hučení zmírňuje.Na volantu je znatelné lehké chvění Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 to muze byt i nejaka kravina , ochliply spojler ,kryt pod motorem, doporučuju nechat zvednout na hever a rozjet to na tu danou rychlost a druhej at posloucha a hleda . po netu na to neprijdem. Citovat
zibar Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Vyřešeno,vyměnil jsem opět poloosu i ložiska na předních kolech.Poloosu jsem dal na reklamaci protože u diferáku docela silně házela a ložisko na kole u poloosy bylo evidentně vyhřáté. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.