mio Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Jedná se o to , že při teplém motoru z ničehonic zhasne ( za jízdy, na volnoběh,při rozjezdu) , nastartuji chytne a zase jako by se nic nedělo jede a pak znovu. Motor neškube , nesvítí žádná kontrolka před zhasnutím motoru prostě nic.Zhasne pouze když je motor teplý nebo když je teplé počasí , nikdy nezhasne když je studený.Někdy to trvá i delší dobu než opět chytne (cca 10 sec) , ale chytne a zas běží jak švýcary.Zkoušel jsem pal. čerpadlo zdálo se mě že vynechává ale běží pořád do doby úplného zhasnutí motoru.Pal. filtr je nový. Ještě mě napadla zapalovací cívka ,nebo imo, má to tu klávesnici, ale nevim nemam s tím zkušenost.Díky za jakýkoliv nápad.. Citovat
mio Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Vyměněna lambda, zapalovací cívka --nic. Nikoho nic nenapadá??? Citovat
mio Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Vyměněn snímač tlaku sacího potrubí ( 1800 kč) , zatím klid.Takže závada zřejmě vyřešena. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.