Haryk Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 kucí,:nedělal někdo z Vás asistenta??? chci si ho namontovat,ale furt ňáko nevím kudy výst ten zatracený drát na palubku nad budíkama,sice je tam díra krytá krytkou,ale nikam dál se zní nemůžu dostat. Holt jsem koupil drátovej a né bez drát Každá rada nad zlato:myslim:myslim:myslim Citovat
Wensdy Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Já se hodlám někdy pustit do instalace taky ale jen toho pípacího (už je koupenej ale zatim nebyl čas). Můžeš mi prosím poreferovat kudy jsi vedl zvenčí od nárazníku dovnitř? Je tam nějaká příprava nebo průchodka? dík za poznatky Citovat
Haryk Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 milej zlatej začím od předu, zadek jsem ještě neskoumal,ale mělo by jít max.vrtačku a medvědí h.... zalepit a je to;) Citovat
plaz Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 jo vzadu je protoze je udelana pred priprava na origo park asistent a draty odzadu vedes pod stropem tesne vedle kolejnic na soupacky a na predni sundas gumu dveri a odsroubujes zrcatko na deti protahnes tvrdsim dratem smerem na levy predni sloupek a draty jsou prkticky na miste Citovat
Haryk Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 hotovo:střechou se mě nechtělo tahat neměl jsem výdrž tak jsem kablík protáhl po pravé straně pod krycíma lištama a okolo dveří řidiče a je to čus Citovat
Shemik Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Kuci ja mam jen zadniho asistenta - origo. Myslite, ze by sel dodelat i nejaky neorigo predek ??? Nepralo by se to nejak mezi sebou, nebo tak neco ??? Citovat
plaz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 ja mam parkovaciho asistenta /ku ale nechce semnou stale jezdit potvora prej ji zneuzivam hlavne kdyz prsi nebo snezi tak remca Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.