Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kucí,:nedělal někdo z Vás asistenta??? chci si ho namontovat,ale furt ňáko nevím kudy výst ten zatracený drát na palubku nad budíkama,sice je tam díra krytá krytkou,ale nikam dál se zní nemůžu dostat. Holt jsem koupil drátovej a né bez drát :( Každá rada nad zlato:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Já se hodlám někdy pustit do instalace taky ale jen toho pípacího (už je koupenej ale zatim nebyl čas).

Můžeš mi prosím poreferovat kudy jsi vedl zvenčí od nárazníku dovnitř? Je tam nějaká příprava nebo průchodka?

dík za poznatky

Odesláno

milej zlatej začím od předu, zadek jsem ještě neskoumal,ale mělo by jít max.vrtačku a medvědí h.... zalepit a je to;)

Odesláno

jo vzadu je protoze je udelana pred priprava na origo park asistent a draty odzadu vedes pod stropem tesne vedle kolejnic na soupacky a na predni sundas gumu dveri a odsroubujes zrcatko na deti protahnes tvrdsim dratem smerem na levy predni sloupek a draty jsou prkticky na miste

Odesláno

hotovo:střechou se mě nechtělo tahat neměl jsem výdrž tak jsem kablík protáhl po pravé straně pod krycíma lištama a okolo dveří řidiče a je to čus

• O 4 týdny později...
Odesláno

Kuci ja mam jen zadniho asistenta - origo. Myslite, ze by sel dodelat i nejaky neorigo predek ???

Nepralo by se to nejak mezi sebou, nebo tak neco ???

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...