paya Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Kontrolka airbagu zvolila novou taktiku. Zatím pouze občas po nastartování svítila, teď se chvíli po nastartování rozbliká a bliká stále. Mám za to, že je to to vedení pod sedačkou. Co s tím? 1. Odpojit baterku 2. Vyndat sedačku (jak? je to vedení spojené se sedačkou nebo ne?) 3. Vyčistit konektor nebo ušmiknout a napájet natvrdo (můžu trafopájkou?) Jaká je pravděpodobnost, že mi to přerazí hnáty? Až to vyčistím, přestane to blikat samo, nebo musím na výmaz paměti závad? [upravil dne 17/4/09 paya] Citovat
punkac Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 po odpojení baterky jsem vždycky čekal asi 15 minut pak rozpojil konektory airbagu jsou oranžové a vedou k nim slabé drátky a spájel normál trafopájkou zásada 1) mít dobré očko na pájce, né takové které zrovna praskne a udělá jiskřičku zásada 2) sepnul jsem jí vždycky tak třicet čísel od kontaktů a bagu blblo mi to hlavně na podzim, když už je vlhko proletoval jsem konektori pod sedačkami a pak je ještě jeden většinou schován pod plastíkem, kam si odkládáš levou nohu vedle spojky k aktivaci vždycky stačilo aby si někdo posunul sedačku nebo aby prudčeji dosedl na sedák a hned byl problém. Po proletování je vše už rok a půl OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.