Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte prosím někdo, kde by se mohlo skrývat číslo motoru u 1.4 benzinu z roku 1996 peugeot 106??? Dojel jsem s nim na STK skrz evidencku a oni ho nemohli najit, takze jsem neprosel a nerad bych to resil nejakyma velkyma vydajema.

Odesláno

Na dopravny inspektorat, alebo krajsky urad odbor dopravy a tam poziadat o pridelenie cisla na motor. Vyplnis ziadost a potom ta poslu na miesto ktore je na to urcene. Tm ti vyrazia nove cislo. Inac nechapem preco s tym robia take problemy. Ved motor je vymenny diel a ked bude treba tak ho budes opravovat kazdy den a menit za iny. Na sk sa na motor ani nepozera. Aspon na ten moj vobec nekukal akurat co kontroloval tak VIN na kasni ci sedi. To zas chce niekto niekde do vrecka. Ze?

Odesláno

Udělat výmaz čísla motoru ,dnes již nemusí být.Důležitý je mít tam typ motoru,musí být stejný jako v TP.Horší je pokud chybí i to (pokud má 106 typ a číslo na štítcích jako 405 nebo BX)

V minulosti jsem řešil všechny identifikátory na BX14RE.Přeražený VIN=přes PČR ,typ motoru ověřením přes autor.serv. a zastupce a číslo výmaz na úřadu(pokud budeš chtít vědět podrobnosti písni majlem)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...