Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problémek s pravým předním světlem(406 HDI rv 00), chybý tam jeden deklík zezadu na žárovku a dírou mi tam nalítal pěkný bordel, tedy paraboly jsou krutě zaflákaný. Na mytí se asi vyprdnu, protože to vesměs nemá cenu a bude to horší jak lepší, kdybych sehnal jen paraboly a deklík třebas z nějakého rozbitého světla, mohlo by to vyjít ?? Nechce se mi dávat raketa za nové světlo a nebo kupovat celé z vrakárny, protože je to celkem žádanej artikl a moc jich není.Jdu s tím na technickou, takže proto to řeším, abych se vyvaroval vyhazovu =) Nemáte někdo nějaký typ.??? :(

Odesláno

No ak ta suri technicka, tak si pozicaj od nejakeho znameho ten diel zo 406, tym budes mat technicku v pohode a potom si daj cas so zohnanim krytu na to svetlo...kazdopadne si myslim, ze origo v Peugeote ti ho objednaju, nie je to zas az taka \"specialita\", kupovat svetlo je hlupost, pokial to tvoje funguje, trochu ho vycistis a bude sluzit:roker

....to je aspon moj nazor:papa

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No ak ta suri technicka, tak si pozicaj od nejakeho znameho ten diel zo 406, tym budes mat technicku v pohode a potom si daj cas so zohnanim krytu na to svetlo...kazdopadne si myslim, ze origo v Peugeote ti ho objednaju, nie je to zas az taka \"specialita\", kupovat svetlo je hlupost, pokial to tvoje funguje, trochu ho vycistis a bude sluzit:roker

....to je aspon moj nazor:papa

Jenže tam stačí prdnout špatnej přípravek a je po tenké vrstvičce =( Je to tam dosti zažraný...

Odesláno

Aha, ty ho mas az tak spinave, ze sa ti dostala spina dopredu:o...tak to je horsie, ale dost ludi tu na fore rozobera tie svetla (neviem ci zo 406, ale rozdielov tam moc nebude), nejako v rure nahreju atd, pisat ti nejdem, neviem, kazdopadne, ak das dole sklo, cistenie by ti malo ist dobre, liehom nic nepokazis:D

Odesláno

Rainy, měl jsem podobný problém. Byla tam nekvalitní oranžová žárovka v blinkrech a jak se mi světlo orosilo, opadala ta oranžová barva a nalepila se na parabolu a čiré překrytí světla. Světlo jsem vyndal, vyčistil, propláchl destilovanou vodou a nechal vyschnout. Světlo jsem přešel silikonem aby se nerosilo. Zatím je to v pořádku. Sice jsem to nevyčistil úplně a jeden velký flek, nevím od čeho tam stále zůstal, ale ta oranžová barva zmizela i s převážnou většinou ostatního nepořádku. Třeba ti to pomůže. Ono asi dost bude záležet na druhu té špíny co se tam nalepila a dostala.

Rozdělávat světlo jsem se zatím netroufl. I když třeba by to pomohlo. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

...... Byla tam nekvalitní oranžová žárovka v blinkrech a jak se mi světlo orosilo, opadala ta oranžová barva a nalepila se na parabolu a čiré překrytí světla....

Tak to je tam taky =D Teda bohužel =( Barva se odloupala v tenoučký vrstvě a tam kde se kousíček lapil, tak to jde kurňa špatně dolu. S tou nečistotou je to tak právě špatný, je mastná, protože jak je na pravé straně sevo a nemrzka, tak je to trošičku naleptaný =( Nevěděl by někdo o nové parabole.?? Ať je to světlo třebas na mraky, vzal bych třebas jen tu parabolu.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...