Rainy Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Mam problémek s pravým předním světlem(406 HDI rv 00), chybý tam jeden deklík zezadu na žárovku a dírou mi tam nalítal pěkný bordel, tedy paraboly jsou krutě zaflákaný. Na mytí se asi vyprdnu, protože to vesměs nemá cenu a bude to horší jak lepší, kdybych sehnal jen paraboly a deklík třebas z nějakého rozbitého světla, mohlo by to vyjít ?? Nechce se mi dávat raketa za nové světlo a nebo kupovat celé z vrakárny, protože je to celkem žádanej artikl a moc jich není.Jdu s tím na technickou, takže proto to řeším, abych se vyvaroval vyhazovu =) Nemáte někdo nějaký typ.??? Citovat
Qcko Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 No ak ta suri technicka, tak si pozicaj od nejakeho znameho ten diel zo 406, tym budes mat technicku v pohode a potom si daj cas so zohnanim krytu na to svetlo...kazdopadne si myslim, ze origo v Peugeote ti ho objednaju, nie je to zas az taka \"specialita\", kupovat svetlo je hlupost, pokial to tvoje funguje, trochu ho vycistis a bude sluzit:roker ....to je aspon moj nazor:papa Citovat
Rainy Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: Qcko No ak ta suri technicka, tak si pozicaj od nejakeho znameho ten diel zo 406, tym budes mat technicku v pohode a potom si daj cas so zohnanim krytu na to svetlo...kazdopadne si myslim, ze origo v Peugeote ti ho objednaju, nie je to zas az taka \"specialita\", kupovat svetlo je hlupost, pokial to tvoje funguje, trochu ho vycistis a bude sluzit:roker ....to je aspon moj nazor:papa Jenže tam stačí prdnout špatnej přípravek a je po tenké vrstvičce =( Je to tam dosti zažraný... Citovat
Qcko Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Aha, ty ho mas az tak spinave, ze sa ti dostala spina dopredu:o...tak to je horsie, ale dost ludi tu na fore rozobera tie svetla (neviem ci zo 406, ale rozdielov tam moc nebude), nejako v rure nahreju atd, pisat ti nejdem, neviem, kazdopadne, ak das dole sklo, cistenie by ti malo ist dobre, liehom nic nepokazis:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Rainy, měl jsem podobný problém. Byla tam nekvalitní oranžová žárovka v blinkrech a jak se mi světlo orosilo, opadala ta oranžová barva a nalepila se na parabolu a čiré překrytí světla. Světlo jsem vyndal, vyčistil, propláchl destilovanou vodou a nechal vyschnout. Světlo jsem přešel silikonem aby se nerosilo. Zatím je to v pořádku. Sice jsem to nevyčistil úplně a jeden velký flek, nevím od čeho tam stále zůstal, ale ta oranžová barva zmizela i s převážnou většinou ostatního nepořádku. Třeba ti to pomůže. Ono asi dost bude záležet na druhu té špíny co se tam nalepila a dostala. Rozdělávat světlo jsem se zatím netroufl. I když třeba by to pomohlo. Citovat
Rainy Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy ...... Byla tam nekvalitní oranžová žárovka v blinkrech a jak se mi světlo orosilo, opadala ta oranžová barva a nalepila se na parabolu a čiré překrytí světla.... Tak to je tam taky =D Teda bohužel =( Barva se odloupala v tenoučký vrstvě a tam kde se kousíček lapil, tak to jde kurňa špatně dolu. S tou nečistotou je to tak právě špatný, je mastná, protože jak je na pravé straně sevo a nemrzka, tak je to trošičku naleptaný =( Nevěděl by někdo o nové parabole.?? Ať je to světlo třebas na mraky, vzal bych třebas jen tu parabolu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.