Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mozno je to uz niekde tu riesene, ale nepoznate niekto nejaky dobry servis kde mi konecne spravia klimu. Vymenene trubky - po mesiaci klima znovu nefungovala, vymeneny chladic - po 2 mesiacoch klima znovu nefungovala. Uz neviem co robit, a v tomto horku v ciernom aute sa fakt vydrzat neda. Prosim o radu ak mate niekto dobre skusenosti. diky.

Odesláno

noo,řekl bych--moc se nediv, kdyby ta klima měla jet jak si představuješ,musela by být fungl nová komplet---a to je

cena poloviny tvého vozu.Většinou ty opravy jen flikujeme--teď trubky,pak chladič,pak zas cosi,k tomu vždycky nové

chladivo a zase 5 tisíc korun.Pravda je,že to chlazení našeho těla není vůbec levné :myslim

Taky mám vyměněné kdeco a chladím tak max. 4 měsíce :bacha

Odesláno

To sice jo, ale uz by som fakt chcel mat pokoj, nech to stoji co to stoji, tak aj komplet vymenu celeho systemu klimy. Predtym na 307 som mal manualnu klimu a kym som nenabral retarder tak, ze som urval trubku tak fungovala v pohodicke... po oprave taky... takze som z toho mimo :nevim

Odesláno

Ahoj všichni. Dnes při plnění klimatizace jsem zjistil , že jedna trubka je děravá:grr

Může mi prosím někdo poradit jak to co nejlevněji opravit? Co stojí asi trubky? Dík moc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...