Berilac Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Mozno je to uz niekde tu riesene, ale nepoznate niekto nejaky dobry servis kde mi konecne spravia klimu. Vymenene trubky - po mesiaci klima znovu nefungovala, vymeneny chladic - po 2 mesiacoch klima znovu nefungovala. Uz neviem co robit, a v tomto horku v ciernom aute sa fakt vydrzat neda. Prosim o radu ak mate niekto dobre skusenosti. diky. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 noo,řekl bych--moc se nediv, kdyby ta klima měla jet jak si představuješ,musela by být fungl nová komplet---a to je cena poloviny tvého vozu.Většinou ty opravy jen flikujeme--teď trubky,pak chladič,pak zas cosi,k tomu vždycky nové chladivo a zase 5 tisíc korun.Pravda je,že to chlazení našeho těla není vůbec levné Taky mám vyměněné kdeco a chladím tak max. 4 měsíce Citovat
Berilac Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 To sice jo, ale uz by som fakt chcel mat pokoj, nech to stoji co to stoji, tak aj komplet vymenu celeho systemu klimy. Predtym na 307 som mal manualnu klimu a kym som nenabral retarder tak, ze som urval trubku tak fungovala v pohodicke... po oprave taky... takze som z toho mimo Citovat
tochi Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Ahoj všichni. Dnes při plnění klimatizace jsem zjistil , že jedna trubka je děravá Může mi prosím někdo poradit jak to co nejlevněji opravit? Co stojí asi trubky? Dík moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.