pavlko Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ahojte, mam taky problemik s teplotou vody. Pri jazde mi teplotu vody na budiku chvilu ukazuje, potom rucicka padne uplne dole, po chvli zase zacne ukazovat a tak furt dokola v nepravidelnych intervaloch. A niekedy zase, ked padne dole, zacne ukazovat az ked znova nastartujem. Myslim, ze to asi blbne snimac teploty, mozno len kontak Viete mi niekto poradit, kde sa ten snimac nachadza?? [upravil dne 15/4/09 pavlko] Citovat
janci77 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 - dúfam, že obr. pomôže... - číslo 16 Citovat
jofo Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 To skor vyzera na problem na budikoch. Dost casto byva doska prasknuta, alebo zly kontakt-studeny spoj. Ale skontroluj pre istotu aj cidlo. je to jednoduchsie ako vyberat budiky. Citovat
pavlko Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 Vdaka za pomoc chlapy Pocuj janci, ja mam vedla toho co si zakruzkoval este jeden snimac, do ktreho idu 4 droty. V ServiceBoxe som nasiel, ze je to tiez snimac teploty ( 4 cesty ). Pozeram, ze ty ho tam nemas Nevies nahodou naco to tam je?? Citovat
janci77 Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 - veru neviem, možno niečo s klímou... - skús obidva tie snímače rozpojiť, prestrekni nejakým sprejom na kontakty a uvidíš... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.