Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hehe, kéž by to šlo... zaprvý ho nemám kam odstavit (kdyžho dám do garáže, tak otevřu dveře jen na 1. straně a to ještě jen na kousíček), zadruhý nejsou peníze :( jsem chudej vysokoškolák a zatřetí s ním musím každej den jezdit do školy

ale pokusím dát dokupy co nejvíc věcí, než bude sraz :)

Odesláno

Zdar kluci, kdyz nejsou k máni 309 Gti, nekoukali jste po typu XS? XS jsem před par lety měl (tridvirko), bylo to super autíčko. Předni naprava byla stejne vyřešena jako u Gti, vzadu byli bubny, ale mnohem širší než u normální 309, předni nárazník jako u Gti, i přídavnyma dalkačema, lišty dveri byli normalni, lemy blatniku to nemelo, motor 1 bodovka 1.9 80kW. Jinak to nemelo vubec zadnou vybavu, socka edition, jenom alu kolu kola (pavucina 14tky) a anatomicky sedacky, ale jiny nez v Gti. Pokud jeste najdu fotky, zkusim je sem dat.

Odesláno

S tim srazem počkejte tak 14 dní :aut , snad mi vyjde koupě 309tky, zde od 309funa a přijel bych taky, aspoň bych poznal dobrý lidi (doufám, SV 24 je totiž v pohodě :D ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...