BoneDaddy Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynkaa Mám přeci taky jedno malý, RYCHLÝ, a moooooc hezký autí. :D Tak já se zastanu agressora když máte takovou přesilu. My zase máme velký, dostatečně rychlý a ještě víc hezký autí. :super
agresssor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: jakub106GTI tady se člověk nenudí - stejně by agressor taky chtěl s16 hahahahahahahahahaha to ne libi se mi jak to jede ale je to mali takze s16 ne
agresssor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: KeiTynkaa Mám přeci taky jedno malý, RYCHLÝ, a moooooc hezký autí. :D Tak já se zastanu agressora když máte takovou přesilu. My zase máme velký, dostatečně rychlý a ještě víc hezký autí. :super Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer aspon nekdo .) mas pravdu
jakub106GTI Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI tady se člověk nenudí - stejně by agressor taky chtěl s16 hahahahahahahahahaha to ne libi se mi jak to jede ale je to mali takze s16 ne ještě že je s16 i 306 takže co tu??
s1600 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Uz jsem se lekl.....protoze 14.2 maji tak m3 nebo type-r:) nemyslim,ze Type-R 14,2..
agresssor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI tady se člověk nenudí - stejně by agressor taky chtěl s16 hahahahahahahahahaha to ne libi se mi jak to jede ale je to mali takze s16 ne ještě že je s16 i 306 takže co tu?? U me jednoznacne 406, nerikam ze v tej s16ce neni krasny svezeni ale preci jen jakmile sclovek okusi velky auto do maliho se mu moc nechce, takze budu verny vladnim vozum:)
Béďa Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 nekdo ma rad velke auta a nekdo male.. sto lidi, sto chuti.. tak to proste chodi
agresssor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: Béďa nekdo ma rad velke auta a nekdo male.. sto lidi, sto chuti.. tak to proste chodi Vsak ja je jen popichuju
kujon106 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Ještě že jsem celej den ve škole dělal na diplomce, jinak bych se musel pousmát jak pán s dieselovym mastodonto_lenochodem provokuje s16ky :D
BoneDaddy Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Ještě že jsem celej den ve škole dělal na diplomce, jinak bych se musel pousmát jak pán s dieselovym mastodonto_lenochodem provokuje s16ky :D Sice mám jen benzíno mastodonta tak snad neva, že jsem se ozval, ale beztak všichni dříve či později dopadne tak, že se do tý vaší krabičky od sirek nevejdete. Tady už to došlo prvnímu a jistě ne poslednímu.
kujon106 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Jinak teda ještě - s tim argumentem že jak člověk jednou okusí velký auto -> do malýho se mu nechce - s tim nelze souhlasit. Já sem jezdil ve spoustě větších, či velkejch aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB, atd. a vždycky jsem se do s16 rád vracel , čiliž tento argument není argument, ale čistě osobní pocit a vždycky mě pobaví, když to někdo vysloví
kujon106 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Ještě že jsem celej den ve škole dělal na diplomce, jinak bych se musel pousmát jak pán s dieselovym mastodonto_lenochodem provokuje s16ky :D Sice mám jen benzíno mastodonta tak snad neva, že jsem se ozval, ale beztak všichni dříve či později dopadne tak, že se do tý vaší krabičky od sirek nevejdete. Tady už to došlo prvnímu a jistě ne poslednímu. Majitele známe, víme, ale proč potřebuje větší auto mi není úplně jasné :-) Musim si s nim promluvit
BoneDaddy Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Já sem jezdil ve spoustě aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB... Mohl by si prosím nějaké auto uvést, já tam žádné nevidím. :aut
agresssor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Ještě že jsem celej den ve škole dělal na diplomce, jinak bych se musel pousmát jak pán s dieselovym mastodonto_lenochodem provokuje s16ky :D Sice mám jen benzíno mastodonta tak snad neva, že jsem se ozval, ale beztak všichni dříve či později dopadne tak, že se do tý vaší krabičky od sirek nevejdete. Tady už to došlo prvnímu a jistě ne poslednímu. Bravo Bravo tleskam ti k tomu nic vic nemuzu dodat .) snad jen ze vy az dostanete rozum a jednou budete mit rodinu stejne pujdete do velkyho:D
agresssor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Ještě že jsem celej den ve škole dělal na diplomce, jinak bych se musel pousmát jak pán s dieselovym mastodonto_lenochodem provokuje s16ky :D Sice mám jen benzíno mastodonta tak snad neva, že jsem se ozval, ale beztak všichni dříve či později dopadne tak, že se do tý vaší krabičky od sirek nevejdete. Tady už to došlo prvnímu a jistě ne poslednímu. Majitele známe, víme, ale proč potřebuje větší auto mi není úplně jasné :-) Musim si s nim promluvit Jednou potrebuje vetsi auto tak ho nech je to jen jeho rozhodnuti a je spravne
agresssor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Jinak teda ještě - s tim argumentem že jak člověk jednou okusí velký auto -> do malýho se mu nechce - s tim nelze souhlasit. Já sem jezdil ve spoustě větších, či velkejch aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB, atd. a vždycky jsem se do s16 rád vracel , čiliž tento argument není argument, ale čistě osobní pocit a vždycky mě pobaví, když to někdo vysloví Jinak preci jen mam radsi bezpecny velky auta nez malinky svizny rakvicky :D:D:D:D
Lentilka Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 S1600: tak už je mám doma, jestli chceš sežeň někoho kdo pojede z moravy k vám a já ti je pošlu;) jsou to ty psodní dva a ty slicky mám taky D13 [upravil dne 23.4.2009 Lentilka]
kujon106 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Já sem jezdil ve spoustě aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB... Mohl by si prosím nějaké auto uvést, já tam žádné nevidím. :aut Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D
BoneDaddy Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D Ale jo, já číst umím (doufám ) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. To je 100x lepší vaše zběsilá krabička.
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D Ale jo, já číst umím (doufám ) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. To je 100x lepší vaše zběsilá krabička. jojo souhlasim proste velky auta maj neco do sebe .)
Recommended Posts