Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynkaa

Mám přeci taky jedno malý, RYCHLÝ, a moooooc hezký autí. :D :D

Tak já se zastanu agressora když máte takovou přesilu. :cool:

My zase máme velký, dostatečně rychlý a ještě víc hezký autí. :aut:super

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

tady se člověk nenudí - stejně by agressor taky chtěl s16 :)

hahahahahahahahahaha to ne libi se mi jak to jede ale je to mali takze s16 ne :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: KeiTynkaa

Mám přeci taky jedno malý, RYCHLÝ, a moooooc hezký autí. :D :D

Tak já se zastanu agressora když máte takovou přesilu. :cool:

My zase máme velký, dostatečně rychlý a ještě víc hezký autí. :aut:super

Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer aspon nekdo .) mas pravdu :)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

hahahahahahahahahaha to ne libi se mi jak to jede ale je to mali takze s16 ne :)

ještě že je s16 i 306 takže co tu??

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

ještě že je s16 i 306 takže co tu??

U me jednoznacne 406, nerikam ze v tej s16ce neni krasny svezeni ale preci jen jakmile sclovek okusi velky auto do maliho se mu moc nechce, takze budu verny vladnim vozum:)

Odesláno

Ještě že jsem celej den ve škole dělal na diplomce, jinak bych se musel pousmát jak pán s dieselovym mastodonto_lenochodem provokuje s16ky :D :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Ještě že jsem celej den ve škole dělal na diplomce, jinak bych se musel pousmát jak pán s dieselovym mastodonto_lenochodem provokuje s16ky :D :D

Sice mám jen benzíno mastodonta tak snad neva, že jsem se ozval, ale beztak všichni dříve či později dopadne tak, že se do tý vaší krabičky od sirek nevejdete. :P

Tady už to došlo prvnímu a jistě ne poslednímu. :D

Odesláno

Jinak teda ještě - s tim argumentem že jak člověk jednou okusí velký auto -> do malýho se mu nechce - s tim nelze souhlasit. Já sem jezdil ve spoustě větších, či velkejch aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB, atd. a vždycky jsem se do s16 rád vracel ;), čiliž tento argument není argument, ale čistě osobní pocit a vždycky mě pobaví, když to někdo vysloví :)

Odesláno

Sice mám jen benzíno mastodonta tak snad neva, že jsem se ozval, ale beztak všichni dříve či později dopadne tak, že se do tý vaší krabičky od sirek nevejdete. :P

Majitele známe, víme, ale proč potřebuje větší auto mi není úplně jasné :-) Musim si s nim promluvit :)

Odesláno

Já sem jezdil ve spoustě aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB...

Mohl by si prosím nějaké auto uvést, já tam žádné nevidím. :myslim:D:aut

Odesláno

Bravo Bravo tleskam ti :) k tomu nic vic nemuzu dodat .) snad jen ze vy az dostanete rozum a jednou budete mit rodinu stejne pujdete do velkyho:D

Odesláno

Majitele známe, víme, ale proč potřebuje větší auto mi není úplně jasné :-) Musim si s nim promluvit :)

Jednou potrebuje vetsi auto tak ho nech :D je to jen jeho rozhodnuti a je spravne :)

Odesláno

Jinak teda ještě - s tim argumentem že jak člověk jednou okusí velký auto -> do malýho se mu nechce - s tim nelze souhlasit. Já sem jezdil ve spoustě větších, či velkejch aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB, atd. a vždycky jsem se do s16 rád vracel ;), čiliž tento argument není argument, ale čistě osobní pocit a vždycky mě pobaví, když to někdo vysloví :)

Jinak preci jen mam radsi bezpecny velky auta nez malinky svizny rakvicky :D:D:D:D:D

Odesláno

S1600: tak už je mám doma, jestli chceš sežeň někoho kdo pojede z moravy k vám a já ti je pošlu;) jsou to ty psodní dva

a ty slicky mám taky D13

[upravil dne 23.4.2009 Lentilka]

Odesláno

Já sem jezdil ve spoustě aut - passat, scorpio, mb cls 500, a4 avant, a6 avant, superB...

Mohl by si prosím nějaké auto uvést, já tam žádné nevidím. :myslim:D:aut

Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D :D

n1558610982_148409_5573.jpg

audi.jpg

ford.jpg

n1420005592_30239332_6599.jpg

Odesláno

Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D :D

Ale jo, já číst umím (doufám :D) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. :aut

To je 100x lepší vaše zběsilá krabička. :super

Odesláno

Ale jo, já číst umím (doufám :D) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. :aut

To je 100x lepší vaše zběsilá krabička. :super

jojo souhlasim :) proste velky auta maj neco do sebe .)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...