Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jeste ze kdyz uz jde do tuhyho, mame u nas ve třebové borce co jezdí každej týden na vrakáče do polska, jen mu řekneš co sháníš a on to prostě za solidní peníz doveze :-)

Odesláno

proc?..:o

tak vcera jsem vyndal zadni sedacky nadobro,vybrousil a nalakoval podlahu...ted me ceka zbavit rzi podvozek..je tam par orezlych mist..takze musim udelat nejakee najezdy,diru a hura do toho..

Odesláno

Jo, tu rez taky musim poštelovat, celkem mě to se..

Mno a tempomat na dálnici, měl sem tam od toho plynu už nohu pomalu dřevěnou. Ale tahle fotka je samozřejmě focena na uzavřenym letišti, né na d1 :D

Odesláno

ja o ty rzi nevedel,pak mi davli slintblok pod motor,bylo to na zvedaku,normalnej sem se stydel za to,jak to bylo rezavy:D..

150km/h neni tak strasny..:super:D

Odesláno

Ideální cestovní rychlost ;) Jinak teda bral sem benál za 600ká, resp. 27,8kč/litr, najel sem na to 297km a ještě tam zbyla rezerva+kousek (ale asi ten samej kousek tam byl před tankováním), takže paráda ;)

Odesláno

100ok u OMW neni vubec 100ok...tata se zna s sefem OMW pro stredosces.kraj,podle nej je to jen reklamni trik..:bojim

jinak dneska obrouseno od rzi-18.7.se jede na nastrik podvozku-a co je nejlepsi-zadarmoooo...:aut:aut

[upravil dne 6/7/09 s1600]

Odesláno

jasny,dalkovy..co se tyce OMW-zkus to,pak poreferuj..ja dam radsi kvalitnejsi 95,nez abych lit 100ok o 3 koruny draz je jelo to stejne..pravda,pred mimoni minulej rok jsem daval 98,spotreba byla mensi,a to jsme jeli v 5 lidech,ale vykon?..nic jsem nepocitil...

Guest tencomastosest
Odesláno

si delate prdel ze 100 octan u OMW neni to za co se vydava??:o a ja to leju do auta pekne dlouho kdybycc to vedel tak tam leju klasiku a usetrim 2 kc na litru aspon :bacha

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...