Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Keity: já bych doporučil nové máš jistotu že jsou v poho nedavno jsem o tom přesvěčil... na vrakači to muže bejt taky už skřívaný, hnuty a mnohdy za to chtěj skoro stejný peníze.... u kely spodní příčka 996kč přední čelo 1630kč pak třeba inter cars nebo meteor autodíly a hlevně to máš připravený na lak a nemusíš obrušovat starou barvu z dílu z vrakáče

Odesláno

Tj, bezedná pokladnička.... Ale přesně tak... když ho miluješ, není co řešit... :)

Nejspíš to pak vezmu všechno ještě s pár drobnostma v Kelly. Přes kámoše tam mám docela slušnou slevu... Kapotu jsem brala taky novou a vyšla mě o 1000 míň... Jenže pan klempíř mi ji teď trošku pošramotil, tak bude muset asi znova na lak. :(

Odesláno

jojo, na kazdem, ja jen rikam, ze je to pokladnicka, do ktere akorat cpes penizky :-) kazdek konicek je pokladnicka...

Odesláno

No lidi a já se přidávám s tim že je to kasička... Dnešek mluví za vše... Celý dopoledne se o mazlika starám... koupil sem mu v kelly nový svíčky a kabely (mimochodem super sleva na kartičku :) ) No a odpoledne jedu za přítelkyní, ženský co jela přede mnou vlítlo před auto dítě tak dupla na brzdu... ona naštěstí dobrzdila... já ne :( takže potřebuju novou kapotu, čelo a chladič... plus nejlépe světla... takže fakt super :(

Odesláno

bohužel taky stojim, motor jede na tři válce a to se ani nemá jak dostat k mechanikovi, otec mi ztratil jedinej klíč :bacha(ten druhej ztratila předešlá majitelka)

Odesláno

Taky gratuluju. Já sem dneska když už mám sundanej celej předek rozdělal škrtící klapku a celý sání. takovej neuvěřitelnej bordel... se divim, že to auto vůbec jezdilo. Takže i když bych měl opravovat jen chladič, čelo kapotu a světla mám rozebranou půlku motoru a sem zvědavej, jestli to vůbec dám zas dohromady :D Ale baví mě to a to je hlavní ne? :)

Odesláno

Mam video, ale točila to mladá a nestihnul sem jí dát instrukce, takže místo záběrů na \"souboj\" je tam natočenej zvuk motoru, výhled dopředu a kus lesa, baby no :D :D :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...