Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jakože prydz nic moc teda, mě osobně se nejvíc líbil Tocadisco, ale o čtvrt na pět sme museli jít na vlak... no a pak se mi moc líbili Sebastian Ingorosso a Sander van Doorn. No a co tam byli se mnou tak řikali, že loni byly při megamixu větší efekty, na to že to byla letos nejnákladnější SW tak prej nic moc...

Odesláno

minulej rok sem tam byl taky, na megamixu nevim, me to prislo oboji dobry :-) (jak minulej tak letosni, hausequake utahane, dobre k poslechu, nikoliv k tanci, prydz to same, ingrosso paradni, megamix dobrej, doorn ze zacatku pomalejsi, ale postupem casu dobrej, tocadisco paradni :-)

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

tak aktuálně mě ted volala paní která mě dává sedačky do kůže a už je jedna hotová :-) po dlouhé to době:)

takže o víkendu si pro to jedu a nafotím - jsem na to zvědavej

Japak to vypadá? jsem napnutej jak péro:)

Odesláno

Ja vim,ze je to zavod do vrchu,spatne jsem polotil otazku..

Lentilkos,poslal?..ja jsem natesenej,to si nedokazes predstavit..kdbych sio na to vzpomnel,tak uz to mam na aute,jsem debil:roll:roll

Odesláno

aktualne mi moje slecna nalakovala disky(a ze se ji to povedlo) urcene pro slicky a nejspise dnes je necham nazout..:potlesk

shanim obrys,siluetu Seatu Ibiza,prepsledni model..nemate nekdo napad,kde by to mohlo byt?..jde mi jen o cernobily nacrt,podobny co se pouziva na Virtual tuning...diky

[upravil dne 9/6/09 s1600]

Odesláno

Tak aktuálně jsem se vrátil od kámoše, kde jsem byl pro pár drobností a jentak ze zvědavosti jsem se ho zeptal, jestli nemá lízo z laguny.......Měl, takže už je u mě.... a cenovka???? ......150Kč:D:D:D:D:D

post-0-14109607526253_thumb.jpg

Odesláno

kua to nás tu bude plno s těma lízátkama:D

S1600: hoď jsem foto těch plechů, by mě zajmalo jak to vypadá.. a čistil si je? jsem jeden objel vrtačkou s ocelákem ale na ten druhej nějak nezbyl čas....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...