Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty jo, člověk se tu den dva neukáže a hned má co číst. :)

to agre: Gratuluju k novému přírustku!!! Je fakt úžasná.... :super

Btw. jsem se s Danem dohodla, že to srovnání zaplatí.

A kámošovi se podařilo na pana klempíře trošku zapůsobit aby mi popošoupnul termín a jdu tam už přespříští týden a ne až za měsíc, tak snad už to pak bude v pohodě. Teda až na tyčky stabilizátoru a řádné zprovoznění ručky.... :nevim A pak už to bude na chvilku snad všechno.... :)

to kujon:Jj, jsem z toho víc než rozladěná, ba přímo nas*aná, když to tak musím říct. Nečekala takových starostí navíc, ale co se dá dělat, když už jsem se do toho takhle vysypala, tak už to dodělám ( teda né já, ale mí hodní kamarádi :) )

Odesláno

Co se ručky týče, tak bych jí taky potřeboval poštelovat. Brzdí mi asi srovnatelně jako když bych za jízdy vyndal levou nohu a začal brzdit podrážkou :D

Odesláno

Tak to mě možná ani to ne.... :( Když stojím v opravdu mírném kopečku, tak ji musím pomalu urvat, aby to auto stálo aspoň silou vůle..... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Jede někdo na Sensation White?

Kua,jel bycch hned,ale nejsou love:(:(:(:(:( Nejlepší akce!
Odesláno

No tak mě ručka celkem brzdí ale stejně si ji nechám trošku přitáhnout, protože mi brzdí až když ji mám skoro kolmo:D

Odesláno

pred chvili jsem dojel z tuningu z Trencina,byly tam dve s16 a 1.3 rally,ten mel upraveny motor a ujel me na sprintu,ale mel to bez vybavy a jen jednu sedacku.My jezdili ve trech,je to dost poznat dva lidi navic na tom sprintu?

Odesláno

tak asi jo,ja to nikdy takhle nepocital,zajezdili jsme si ale pekne,porazili jsme nejaky typ integry a asi galanta,swifta a jeste neco,ani uz nevim-jeli jsme tak 12krat:D,pak dostali naprdel od civiku,ale brutalne a od 306 gti,mozna kdybych jel sam,tak by to bylo asi jine.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...