Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak aktuálně mě ted volala paní která mě dává sedačky do kůže a už je jedna hotová :-) po dlouhé to době:)

takže o víkendu si pro to jedu a nafotím - jsem na to zvědavej

Odesláno

chrocht chrocht, hehe, já nic neřekl :D :D Airwolf fakt neznám, bohužel. Ale takovej MacGyver, Želvy Ninja, Kačeři, Byl jednou jeden život, atd., to bylo moje :)

Kuba> Sem zvědav převelice ;):)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

chrocht chrocht, hehe, já nic neřekl :D :D Airwolf fakt neznám, bohužel. Ale takovej MacGyver, Želvy Ninja, Kačeři, Byl jednou jeden život, atd., to bylo moje :)

Ty ani nic rikat nemusis a je jasne co myslis :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Hmmmmm znalec...... želvy byly boží, ani už si nepamatuju jak se všechny jmenovaly, Rafaelo, Donatelo.........hmm a ten jejich učitel krysák Tříska. Mac Gyver byl zase velkej fešák a měl vždy po ruce svůj švýcarský nožík;), to byl panečku koumák. Teď opakujou Knight ridera to jsme taky žrali...........jo a nepamatujete si náhodou na jednu šílenou blbost, dávali to jedny prázdniny a jmenovalo se to Opičí princ.......to byl dobrej magor.

Odesláno

a co treba serial sindibadova dobrodruzstvi, merlose place , ateam, acapulco heat??:D jina ja zral este serial robocop :D

A hlavne nezapomenout na Wolkra texas renžra:D:D:D:D

[upravil dne 4/6/09 agresssor]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...