agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Bára ale mam to jen na hlidani coz me docela mrzi:((((((((((((((( Ale premejslim ze bych si taky neco takej¨ho poridil... jinak je to pitbullka:)
Béďa Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Agu po dlouhy dobe zdilim tvuj vkus (joke), nadhernej pesan Neco takovyho mam taky v planu
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tak to jo Bedo:) jako myslim ze ja sem rozhodnutej
jakub106GTI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jů ty jo ta je krásná:-) tak to blahopřeji:)
kujon106 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Ten pejsek (psice) je bomba, tomu řikám pořádný zvířátko
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: kujon106 Ten pejsek (psice) je bomba, tomu řikám pořádný zvířátko Ja nemam nikdy nic spatnyho :D:D
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 By me zajimalo teda proc jako by ses mel pousmat:D BTW: Nebo na neco narazis????????:bacha:bacha [upravil dne 4/6/09 agresssor]
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 A on si neda pokoj a proste do me bude furt rejt
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 pamatujete nekdo tehle serial ??? Ja ho tenkrat uplne zral http://www.youtube.com/watch?v=MFcMWXwwrEI&feature=related
Petra XSI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Neznám, ale v Tvém případě se tím hodně vysvětluje
jakub106GTI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 tak aktuálně mě ted volala paní která mě dává sedačky do kůže a už je jedna hotová :-) po dlouhé to době takže o víkendu si pro to jedu a nafotím - jsem na to zvědavej
veesly Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: agresssor pamatujete nekdo tehle serial ??? Ja ho tenkrat uplne zral http://www.youtube.com/watch?v=MFcMWXwwrEI&feature=related joooo to byl dobrej seriál,i když trošku přitaženej za vlasy,ale dobrej
kujon106 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 chrocht chrocht, hehe, já nic neřekl :D Airwolf fakt neznám, bohužel. Ale takovej MacGyver, Želvy Ninja, Kačeři, Byl jednou jeden život, atd., to bylo moje Kuba> Sem zvědav převelice
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 v=MFcMWXwwrEI&feature=related joooo to byl dobrej seriál,i když trošku přitaženej za vlasy,ale dobrej Ale jenom trosku:)
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: kujon106 chrocht chrocht, hehe, já nic neřekl :D Airwolf fakt neznám, bohužel. Ale takovej MacGyver, Želvy Ninja, Kačeři, Byl jednou jeden život, atd., to bylo moje Kuba> Sem zvědav převelice Ty ani nic rikat nemusis a je jasne co myslis
Petra XSI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: kujon106 chrocht chrocht, hehe, já nic neřekl :D Airwolf fakt neznám, bohužel. Ale takovej MacGyver, Želvy Ninja, Kačeři, Byl jednou jeden život, atd., to bylo moje Kuba> Sem zvědav převelice Hmmmmm znalec...... želvy byly boží, ani už si nepamatuju jak se všechny jmenovaly, Rafaelo, Donatelo.........hmm a ten jejich učitel krysák Tříska. Mac Gyver byl zase velkej fešák a měl vždy po ruce svůj švýcarský nožík;), to byl panečku koumák. Teď opakujou Knight ridera to jsme taky žrali...........jo a nepamatujete si náhodou na jednu šílenou blbost, dávali to jedny prázdniny a jmenovalo se to Opičí princ.......to byl dobrej magor.
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 a co treba serial sindibadova dobrodruzstvi, merlose place , ateam, acapulco heat?? jina ja zral este serial robocop A hlavne nezapomenout na Wolkra texas renžra:D:D:D:D [upravil dne 4/6/09 agresssor]
Recommended Posts