Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to agre: Jsi mě předběhl, jsem to sem chtěla dát taky.... :D

to alesek: Díky... :) Tak ti taky posílám jednu narozeninovou.... ;)

[upravil dne 27.5.2009 KeiTynka]

Odesláno

tsss prej nemam co na praci:D:D:D to si myslis .) tady je hafec prace:) ale jelikoz je po desti a je mokro tak se mi nikam nechce:) se radsi budu valet u krbu:aut:super

Odesláno

Gratulace oslavencům :-)

Vojto prosimtě, co to zas je za ..... auto? :D Hlavně s tim moc nebrzdi :D Tyhle A4 maj totiž brzdy asi z papíru, jinak si to nedovedu vysvětlil :-) Před časem sem to tu psal - měl jsem půjčenou tu novější:

61477b37054083.gif

... a ty brzdy sem zničil během asi 5km ostřejší jízdy :-)

Odesláno

to je sím audi:) ja nerikam ze si to koupim hned :D ale jelikoz se blizi datum kdy auto budu mit 1 rok tak to nejak oslavit musim:D . Se mi neja ta A4 zalibila no:).

Odesláno

Tak každýmu vyhovuje něco jinýho, že? ;)

JJ, myslim. :)

to kujon: Díky. :)

No jo, tak přeci jen je to další... jakže jsi to říkal? \"Dieselo-mastodont\"? :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Vojto prosimtě, co to zas je za ..... auto? :D Hlavně s tim moc nebrzdi :D Tyhle A4 maj totiž brzdy asi z papíru, jinak si to nedovedu vysvětlil :-) Před časem sem to tu psal - měl jsem půjčenou tu novější:

Ono taky záleží od koho to auto kupuješ,pánové v Knyku neprodávají zrovna kvalitku....(skorovlastní zkušenost)
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: kujon106

Ono taky záleží od koho to auto kupuješ,pánové v Knyku neprodávají zrovna kvalitku....(skorovlastní zkušenost)

Taky jsem z toho chlapa měl takovej dojem, nicméně auto bylo jako celek fajn, nic špatnýho sem na něm nespozoroval, ale ty brzdy... škoda slov :) Potom mě na TF (tuningforum) bylo řečeno, že a4 na tom opravdu není nikterak zvlášť dobře, se sériovkama...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...